UPI-transaktiot kasvoivat helmikuussa 61 % 12,1 miljardiin euroon – Banking & Finance News

upi, upi transaction, rbi, reserve bank of india, banking

UPI (Unified Payments Interface) -tapahtumat kasvoivat helmikuussa 61 % vuodentakaisesta 12,1 miljardiin, Intian National Payments Corporationin (NPCI) viimeisimmät tiedot osoittivat.

Tammikuussa UPI-transaktiot kasvoivat lähes 52 % vuotta aiemmasta 12,2 miljardiin euroon. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että tammikuussa päiviä on enemmän kuin helmikuussa.

Tämän myötä UPI-transaktiot ovat ylittäneet 12 miljardin rajan kolmena peräkkäisenä kuukautena.

Arvoltaan mitattuna transaktiot kasvoivat lähes 48 % vuotta aiemmasta 18,3 biljoonaan helmikuussa. Se oli noussut lähes 42 % vuotta aiemmasta 18,4 biljoonaan tammikuussa. UPI-tapahtumien arvo ylitti 18 biljoonaa kolmatta kuukautta peräkkäin.

”UPI-transaktioiden arvo ja volyymi ovat helmikuussa 2024 pudonneet hieman tammikuuhun 2024 verrattuna. Tämä ei ole vertailukelpoinen mittari, koska helmikuussa on vähemmän päiviä”, sanoo Sunil Rongala, strategia-, innovaatio- ja analytiikkajohtaja. , Worldline India.

Asiantuntijat sanovat, että tapahtumien määrä päivässä on parempi mittari arvioimaan UPI:n kasvua. Helmikuussa tapahtui 417 miljoonaa UPI-tapahtumaa päivässä, mikä on paljon enemmän kuin tammikuun 393 miljoonaa päivittäistä tapahtumaa.

RuPay-luottokorttien kaltaisten tuotteiden käytön lisääntyminen UPI:ssä on myös auttanut kokonaistapahtumien kasvua.

”Kun otetaan huomioon kasvun kehityssuunta, pysymme aiemmassa arviossamme, jonka mukaan UPI:n kuukausittaiset transaktiot ovat erittäin todennäköisesti 20 miljardia vuoden 2025 loppuun mennessä”, Rongala sanoi.

Samankaltaiset artikkelit