India Ratings nosti SBFC Financen velkaluokituksen arvoon ”IND AA-Stable” – Banking & Finance News

debt

India Ratings and Research on nostanut SBFC Financen velkaluokitusta ”IND AA-Stable” -luokitukseen ”Ind A+ Stable” -luokituksesta, mikä on auttanut yrityksen parantuneen kyvyn kasvattaa franchising-toimintaansa. Luokituksen korotus seuraa SBFC Financen osakkeiden listaamista pörssiin.

Luokituslaitos totesi, että yhtiön kykyä kasvattaa franchising-toimintaansa on auttanut sen oma pääoma elokuun listautumisen jälkeen. Luokituksen korotus heijastaa myös odotuksia yhtiön toiminnan laajuuden lisääntymisestä edelleen keskipitkällä aikavälillä. lisää toiminnan vipuvaikutusta, kannattavuutta ja pääomapuskureita.

”Luokituksia tukee edelleen yhtiön vakaa ja kokenut johtoprofiili, joka osoittaa hyvää hallintotapaa ja institutionalisoitua lähestymistapaa, koko Intian läsnäolo”, India Ratings sanoi yritykselle lähettämässään kirjeessä.

Mumbaissa sijaitseva SBFC Finance tarjoaa lainoja yrittäjille, pienyritysten omistajille, itsenäisille ammatinharjoittajille, palkatuille ja työväenluokan henkilöille. Sen hallinnoimat varat olivat 30. syyskuuta 5 803 miljoonaa rupiaa. Luokituksen korotus avaa yritykselle uusia velkarahoituksen mahdollisuuksia.

Samankaltaiset artikkelit