Tata Consumer Products -kalvot 6 %; Selvitä, mikä aiheuttaa tappioita – Market News

For FY24, India beverage volumes climbed 2% and revenue rose 7% versus the year-ago period.

Tata Consumer Productsin osakkeet putosivat 6 % päivän alimmilleen, kun yhtiön nettovoitto laski 19 % ja oli 217 miljoonaa rupiaa vuoden 24 viimeisellä neljänneksellä verrattuna 269 miljoonaan rupiaan vuoden 23 viimeisellä neljänneksellä. FMCG-suuren liikevaihdon liikevaihdosta tuli 3 927 miljoonaa rupiaa, mikä on 8 % enemmän kuin vuotta aiemmin, kun se raportoi 3 618 miljoonaa rupiaa vuosi sitten samalla neljänneksellä.

Sen konsolidoitu käyttökate oli 631 miljoonaa rupiaa, mikä on 22 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Tilikaudella 24 yhtiön käyttökate oli 2 323 miljoonaa rupiaa, mikä on 24 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

Osake on laskenut lähes 4 % viimeisen viiden päivän aikana. Se on kuitenkin noussut yli 25 prosenttia viimeisen kuuden kuukauden aikana. Se on tuottanut sijoittajille 52 % viimeisen vuoden aikana ja 5,2 kertaa viimeisen viiden vuoden aikana.

Suorituksen vertailua varten toimialaindeksi Nifty FMCG on noussut 0,7 % viimeisen viiden päivän aikana ja yli 5 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Toimialaindeksi on noussut 15 % viimeisen vuoden aikana ja 77 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Yhtiö on ilmoittanut jakavansa lopulliselta osinkoa 7,75 ruplaa osakkeelta 24 tilikaudelta. Hallituksen jäsenet hyväksyvät osingon 30 päivän kuluessa ilmoituksen tekemisestä.

Analyytikot odottavat tulospuhelua johdon kanssa myöhemmin illalla.

Samankaltaiset artikkelit