”Meidän on vähennettävä asuntorahoitusosaston ilmoittamattomia maksuja” – Banking & Finance News

Mahindra Finance, Mahindra Finance news, Mahindra Finance report, NPAs, banking news

Mahindra Finance keskittyy asuntorahoitusyhtiönsä järjestämättömien varojen vähentämiseen, mikä antaisi sille mahdollisuuden kerätä varoja tuetuilla kustannuksilla National Housing Bankilta, sanoo MD ja toimitusjohtajaksi nimitetty Raul Rebello. Hän kertoo Ajay Ramanathanille, että yritys saattaa tuoda markkinoille yhteisbrändätyt luottokortit tänä tilivuonna.

Arvioimme vakavasti yhteisbrändättyjä luottokortteja ja tarkastelemme nykyistä tai seuraavan tilikauden alkua niiden käynnistämiseksi.

Asuntolaina on houkutteleva yritys kaltaisellemme, jolla on syvä jakelu ja brändiarvo. Tästä huolimatta asuntorahoitusyhtiömme on tänään paikassa, jossa meidän on korjattava paljon kirjaa. Järjestämättömät varat ovat melko korkeat, ja ellemme alenna niitä, emme voi sukeltaa NHB:n tukiin. Olimme syvällä pienikokoisten maaseutukunnostuslainojen parissa, mutta ne eivät ole menestyneet hyvin. Kun korjaamme kirjan, alamme vauhdittaa kasvua.

Asuntolainat omaisuusluokkana on kolme kertaa pyöräluokkaa suurempi. Se on meille liian iso istuaksemme ulkona. Kun tämä liiketoiminta alkaa pohjimmiltaan luoda arvoa, päätämme vapauttaa sen arvon listautumisannin tai jonkin muun reitin kautta. Mutta on liian aikaista antaa listautumisaikataulua.

Kotitalouksien BKT-tuote on Intiassa edelleen kehitysmaiden alhaisin. Ihmisillä on tilaa tulla sisään leikkimään kaikkialla, missä puuttuu aukkoja. Olemme kuitenkin nähneet, että rahastojen kustannuksista on tulossa suuri haaste monille pienemmille NBFC:ille, ja uusimpien riskipainojen ohjeiden mukaan rahastojen kustannukset nousevat.

Jotkut NBFC:t joutuvat kalibroimaan uudelleen, kuinka paljon he voivat ansaita maksujen ja korkotulojen avulla. Olemme nähneet, että rahastojen kustannuksista on tulossa suuri haaste monille pienemmille NBFC-yhtiöille. Kilpaileminen pankkien ja hyvin pääomasijoitettujen ja hyvin luokiteltujen NBFC-yhtiöiden kanssa, joissa varojen arbitraasi on melko korkea, on vaikeaa, ellet ole mukana alalla, jonka sisäinen tuotto on yli 15-16%. Muuten nettokorkomarginaalin ja pääoman tuoton saaminen on erittäin vaikeaa, mikä antaa oman pääoman tuoton.

On aina hyvä elää haastavina aikoina ja optimoida haastavina aikoina. Olemme yrityksessä, jossa meidän on käytettävä riskihattua. Olemme kalibroituja tuottojen ja riskien suhteen. Missä tahansa ympäristössä sinun on punnittava tasapainoasi, koska jos ryhdyt rikki yhteen, se voi vakavasti vaarantaa koko organisaation toimivuuden. Olen samaa mieltä siitä, että rahoituskustannukset ovat edelleen korkealla. Hyvä asia on, että Intian kasvutarina on edelleen ennallaan.

Samankaltaiset artikkelit