Lok Sabhan vaalit 2024: NaMo taas! Jefferies sanoo, että poliittinen jatkuvuus on todennäköisimmin seurausta tulevissa vaaleissa

Jefferies: PM Modi set to return to power for third term as PM

Pääministeri Narendra Modin johtama National Democratic Alliance palaa todennäköisimmin valtaan Centerissä toukokuussa 2024 pidettävissä Lok Sabha -vaaleissa, näkyvä välitysyhtiö Jefferies sanoi torstaina julkaisemassaan raportissa. Raportissa, joka on päivätty 30. elokuuta, todetaan, että Modi on edelleen suosituin poliittinen johtaja, jonka Intia on koskaan nähnyt, ja että viimeaikaiset tai mahdolliset takaiskut osavaltiovaaleissa eivät välttämättä muuta ensi vuoden parlamenttivaalien tulosta.

”Nykyinen pääministeri Modi on edelleen yksi Intian suosituimmista poliittisista johtajista useiden eri tekijöiden yhdistelmän ansiosta, mukaan lukien sosiaalisten järjestelmien vakaa toteutus, työelämään suuntautunut kasvu, vahva viestintä ja vetovoima tunnetekijöihin jne. Tasapuolisuuden puolesta. sijoittajille, hänen pääomalähtöisillä kasvupolitiikoillaan on eniten merkitystä.

Lok Sabhan vaalit 2024: räjähdysmäinen uudistus, jota Modi ei onnistunut toteuttamaan

”Äänestäjät äänestävät eri tavalla osavaltiovaaleissa ja kansallisissa vaaleissa, joten viimeaikaiset/mahdolliset takaiskut osavaltiovaaleissa eivät välttämättä tarkoita takaiskua kansallisissa vaaleissa. Osa puolueen tärkeistä liittolaisista on lähtenyt vuodesta 2019 lähtien, mutta puolue on kyennyt solmimaan myös muutamia uusia suhteita, joista pitäisi olla hyötyä, se sanoi.

Raportissa todetaan lisäksi, että opposition 26 puolueen INDIA-liittouma ei välttämättä tee merkittävää lommoa NDA:n luvuissa, vaikka oletetaan 100 prosentin äänisiirto näiden puolueiden kesken vuoden 2019 tulosten perusteella.

”Olettaessaan vain 1 ehdokas kaikista näistä puolueista missä tahansa vaalipiirissä ja 100 prosentin ääntensiirron näiden puolueiden vuoden 2019 tuloksesta, liitto voisi saada 20 lisää 543 kansallisesta paikasta, yhteensä 180. Huomaa, että kuusi avainpuoluetta (YSRCP, TDP, BJD, BSP, JDS & ADMK) eivät kuulu tähän liittoumaan, joilla on yhteensä 49 paikkaa (vuoden 2019 vaalit), ja ne voivat tarvittaessa kallistua kohti BJP:n liittoumaa (NDA)”, raportti. valtioita.

Lok Sabha -vaalit 2024: Mielipidemittaus ennustaa Modille hattutempun ja Intian liittoutuman tappion

Jefferies huomauttaa lisäksi, että vuoden 2024 vaaleissa tulee 25,5 miljoonaa uutta äänestäjää, joilla ei ollut äänioikeutta Modia edeltäneellä aikakaudella. Raportissa todetaan, että vaikka heidän taipumuksiaan ei testata, tietyt tunnekysymykset, kuten rajat ylittävät konfliktit, Ram Temple -kysymykset jne., voivat vaikuttaa vaalitulokseen.

Raportissa todetaan myös, että BJP onnistui voittamaan Lok Sabha -vaalit vuonna 2019 ”tyylillä” huolimatta siitä, että se hävisi kolme keskeistä vaalit Madhya Pradeshissa, Rajasthanissa ja Chhattisgarhissa joulukuussa 2018. ”Uskomme, että poliittinen jatkuvuus on todennäköisin tulos, vaikka voittomarginaali voisi olla kapeampi.”

Jefferies sanoo, että se pysyy nousussa Intian markkinoilla ja panee merkille, kuinka se ylitti MSCI AxJ:n vaalituloskauden aikana 5-9 prosenttiyksiköllä. ”Huomaamme, että jopa vuoden 2004 tyyppisessä vaalijärkytyksen skenaariossa talous ja osakemarkkinat palasivat takaisin raiteilleen ja saivat takaisin alkuperäiset tappiot 6 kuukauden kuluttua”, raportissa todetaan.

”Siksi OWT (ylipainotamme) investointien takaisinperinnässä, mukaan lukien pankit, teollisuus ja kiinteistöt. Suosituimmat valintamme ovat Axis Bank, ICICI Bank, SBI, L&T, Ultratech ja kiinteistöt sekä tietyt teolliset keskisuuret yhtiöt, mukaan lukien Thermax, KEI, Siemens & Kajaria. Olemme myös taktisesti OWT-kiinnittymiä vaaleihin suotuisan maaseutupolitiikan odotuksissa”, se lisää.

Samankaltaiset artikkelit