Hallitus tietokoneistaa 1 851 maatalouden ja maaseudun kehittämispankkia ja valtion osuuskuntien rekisterinpitäjää

bank

Hallitus ilmoitti sunnuntaina tietokoneistavansa valtion osuuskuntien rekisterinpitäjät ja 1 851 maatalouden ja maaseudun kehittämispankkien (ARDB) toimistoa 225,09 miljoonan rupian budjetin puitteissa. Tällä hetkellä hallitus tietokoneistaa kaikkia maatalouden ensisijaisia ​​luottolaitoksia (PACS). maa.

”Maan kaikkien PACS-järjestelmien tietokoneisointisuunnitelman mukaisesti on hyväksytty keskitetysti rahoitettu järjestelmä 13 osavaltion ARDB:n 1 851 yksikön tietokoneistamiseksi kansallisen yhtenäisen ohjelmiston avulla”, yhteistyöministeriö sanoi lausunnossaan. Se sanoi myös, että se päätti tietokoneistaa kaikkien osavaltioiden ja unionin alueiden osuuskuntarekisterin toimistot.

Perustetaan projektien seurantayksikkö (PMU), joka työskentelee järjestelmän onnistuneen toteuttamisen puolesta. ”Tämän järjestelmän arvioidut kokonaiskustannukset ovat 225,09 miljoonaa ruplaa”, lausunnossa todetaan.

Tämän järjestelmän täytäntöönpano antaa ihmisille mahdollisuuden päästä nopeasti osavaltioiden osuuskuntaosastojen ja ARDB:n toimistojen tarjoamiin palveluihin, vaan se myös tuo näiden virastojen toimintaan avoimuutta ja yhdenmukaisuutta, mikä tekee niistä tehokkaampia ja säästää aikaa. , se lisäsi. Keskushallinto on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin vahvistaakseen kaikkia osuuskuntia eri puolilla maata.

Samankaltaiset artikkelit