EnKash aikoo kasvattaa kulutustaan ​​3X-5X 25:een mennessä – Banking & Finance News

EnKash, Reserve Bank of India, RBI, payment aggregator, top news, latest news,

B2B-fintech-suuryritys EnKash, joka sai äskettäin Reserve Bank of Indian (RBI) maksujen aggregaattorin (PA) lisenssin Olympus-tuotteelleen, aikoo kasvattaa kokonaiskulujaan 3X-5X 25 FY:llä 3 miljardista dollarista vuonna 23, toinen perustaja Yadvendra Tyagi kertoi. FE.

”Yhtiö toimii tällä hetkellä ja palvelee yli 250 000 yritystä, jotka käsittelevät 3 miljardin dollarin kulutusta alustan kautta ja aikoo kasvaa 3-5x ensi tilivuoteen mennessä”, hän sanoi. ”EnKash, joka on B2B-keskeinen fintech, tarjoaa pääasiassa palveluita yrityksille, jotka sisältävät B2B-maksujen virtaviivaistamisen, mukaan lukien toimittajan, toimittajan, verot ja yleishyödylliset maksut, muiden tuotteiden ohella.

Tyagi sanoi, että EnKash odotti saavansa maksujen yhdistämislisenssin RBI:ltä lähes kuusi kahdeksan kuukautta sitten ja rakensi sen mukaisesti tiimin tavoittaakseen nykyisiä liikekumppaneitaan paremmilla liiketoimintatarjouksilla.

”Meillä ei ole ainoastaan ​​vankka putki nykyisellä pohjallamme, vaan näemme myös valtavan mahdollisuuden palvella segmenttiä, jota emme pystyneet tarjoamaan aiemmin. Pyrimme kasvattamaan liiketoimintaamme 3-5-kertaiseksi täältä”, hän sanoi.

Yhtiö aikoo myös julkaista edistyneen AI/ML-yhteensopivan kulujenhallintaratkaisun virtaviivaistaa ja automatisoida kulujenhallintaprosessia kaikenkokoisille yrityksille, hän lisäsi.

EnKash jatkaa B2B-maksu- ja perintäalueella pitkällä aikavälillä, Tyagi sanoi ja lisäsi, että yritykset eivät ole vielä saaneet sitä mukavuutta, jota yksityisasiakkaat tällä hetkellä saavat päivittäisten maksutapahtumien suorittamisessa.

”Mielestämme yritykset ovat uusia kuluttajia. He haluavat lähettää rahaa myyjille, maksaa vuokraa napin painalluksella ja paljon muuta, jos yrityksellä ei ole rahaa maksaa rahaa, he haluavat myös pienen lainan maksua varten ja niin edelleen. Visiossamme haluamme vastata kaikkiin liikekumppaneiden tarpeisiin”, hän sanoi.

RBI:n viimeaikaiset toimet, kuten verkkoaggregaattorikehyksen ja fintech-tietovaraston muodostaminen, poistavat myös kaikki epäilykset pankkien ja fintech-kumppanuuden kestävyydestä, hän sanoi.

”Pankkien ja fintech-yritysten on tehtävä yhteistyötä tarjotakseen luokkansa parhaita palveluja loppukuluttajille. Olemme nähneet Applen ja Chasen kumppanuuden Yhdysvalloissa. Se tapahtui, koska Applella oli paras tekniikka ja Chase oli mahtava pelaaja pankkialalla. Lopuksi ongelmia syntyy, kun jompikumpi osapuolista – pankit ja fintech-yritykset – sanovat omistavansa asiakkaan”, hän sanoi ja lisäsi, että asiakas pysyy yrityksen palveluksessa parhaiden palvelujen vuoksi, ja parhaan palvelun tarjoamiseksi pankkien ja fintech-yritysten on tultava yhteen.

EnKash palaa kannattavuuteen joulukuussa 2024, Tyagi sanoo, koska yritys on tienannut jokaisesta kaupasta.

Samankaltaiset artikkelit