Katsottavat osakkeet: Adani Green, Manthan Alloys, Vishnu Prakash, SJVN, Happy Forgings, LIC, Credo Brands

Stocks to watch out for the day

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti tiistaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi vain 31,50 pistettä eli 0,15 % 21 533:een, mikä viittaa positiiviseen avaukseen kotimaisissa indekseissä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex keskiviikkona. Aiemmin tiistaina NSE Nifty 50 nousi 91,95 pistettä eli 0,43 % ja asettui 21 441,35:een, kun taas BSE Sensex päätyi 229,84 pisteen eli 0,32 prosentin nousuun 71 336,80:een.

”Nifty kävi enimmäkseen sivuttain alun positiivisen alun jälkeen. Tunnelma pysyy optimistisena indeksin pysyessä kriittisten liukuvien keskiarvojen yläpuolella. 21 500:ssa voi olla merkittävää välitöntä vastustusta. Ratkaiseva läpimurto tämän tason yli saattaa viedä indeksin merkittävään nousuun. Siihen asti indeksin odotetaan pysyvän välillä 21 300 ja 21 500″, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Osakkeet katsottavaksi 27.12.2023

Adani Vihreä

Adani Green, johtava uusiutuvan energian yritys, on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​kerätä varoja etuoikeutetuilla warranteilla promoottoriilleen. Järjestäjien on määrä sijoittaa 9 350 INR Adani Greeniin osakkeen hinnalla 1 480,75 INR osakkeelta.

Manthan Alloys

Manthan Alloys on tehnyt merkittävän sopimuksen miljoonan Intian kansallisen pörssin osakkeen ostosta. Kaupan ehdotettu hankintahinta on 3,24 miljardia ruplaa.

Vishnu Prakash R Punglia

Vishnu Prakash R Punglian yritys on saanut palkintokirjeen 899 miljoonan ruplan arvoisista tilauksista Uttarakhandin hallitukselta erilaisiin kehitysprojekteihin.

Aditya Birlan pääkaupunki

Aditya Birla Capital on tehnyt strategisia investointeja, 850 miljoonaa rupiaa Aditya Birla Financeen osakemerkintöjen kautta ja 50 miljoonaa rupiaa Aditya Birla Capital Digitaliin.

Piramal Enterprises

Piramal Enterprisesin yksikkö, Piramal Consumer Products, on ostanut Piramal Towerin 875 miljoonalla rupialla. Yhtiö on myös sijoittanut 289,6 miljoonaa rupiaa Piramal Consumer Products -tuotteisiin osakeannin kautta.

SJVN

SJVN on voittanut 100 MW aurinkovoimaprojektin Gujarat Urja Vikas Nigamilta. SJVN Green Energyn kehittämän hankkeen alustava kustannusarvio on 550 miljoonaa rupiaa.

Seamec

Seamec on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan HAL Offshoren kanssa offshore-tukialuksen ”Sea Pearl” tilausvuokrauksesta kolmeksi vuodeksi hintaan 9,6 miljoonaa dollaria.

Zee Entertainment Enterprises, Zee Learn

Axis Bank on jättänyt Zee Learnia vastaan ​​maksukyvyttömyyshakemuksen Mumbain kansallisessa yhtiöoikeustuomioistuimessa (NCLT).

Henkivakuutusyhtiö

Life Insurance Corporationin (LIC) hallitus on hyväksynyt ehdotuksen sivukonttorin perustamisesta GIFT Cityyn, Gandhinagariin, Gujaratiin.

Sähköverkko

Power Grid on aloittanut kaupallisen toiminnan 500 MW:n tuulivoimavyöhykkeellä Tamil Nadussa. Lisäksi yritys on ostanut Vataman Transmissionin 18,2 miljoonalla rupialla ja Koppal-Gadag-vaihteiston SPV:n Karnatakassa 18,4 miljoonalla rupialla Power Finance Corp.:lta.

Happy Forgings

Happy Forgings debytoi pörsseissä keskiviikkona 850 rupiaan osakkeelta. Yhtiön 1 008,59 miljoonan ruplaa arvoinen listautumisanti (IPO) osoitti vahvaa sijoittajien kiinnostusta, ja sen kolmantena ja viimeisenä päivänä merkintäprosentti oli 82,04 kertaa.

Credo Brands -markkinointi

Credo Brands Marketing valmistautuu pörssidebyyttiinsä keskiviikkona, ja osakkeiden hinta on 280 rupiaa kappaleelta. Yhtiön 549,78 miljoonan rupian listautumisanti keräsi merkittävää sijoittajien huomiota, sillä se merkittiin 51,85 kertaa kolmantena ja viimeisenä päivänä.

RBZ jalokiviliikkeet

RBZ Jewelers on valmis astumaan pörssiin keskiviikkona tarjoten osakkeita 100 rupiaan emissiohintaan. 100 miljoonan rupian listautumisanti koki terveen merkinnän, ja se saavutti 16,86-kertaisen kolmannen ja viimeisenä päivänä.

Samankaltaiset artikkelit