TARC sijoittaa 1 200 kr huippuluokan asuntoprojektiin New Delhissä, silmät 4 000 kr ylälinjaa

TARC to invest Rs 1200 cr in ultra luxury residential project in New Delhi, eyes Rs 4000 cr topline

Kiinteistöyhtiö TARC Ltd, joka on listattu NSE:ssä ja BSE:ssä, on ilmoittanut käynnistävänsä erittäin luksusasuntoprojektinsa New Delhissä. Yhtiö aikoo investoida lähes 1200 miljoonaa rupiaa tähän TARC Kailasa -nimiseen kerrostalohankkeeseen, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Patel Roadin varrella.

TARC Kailasa, 1,7 miljoonan neliömetrin rakennusalue, joka jakautuu strategisesti sijaitsevalle 6 hehtaarin maa-alueelle, koostuu viidestä korkeasta tornista, jotka on suunnitellut tunnettu arkkitehtitoimisto Andy Fisher Workshop – Singapore. Näihin 35-kerroksisiin 5 torniin tulee 418 asuntoa. Kolmen 3 440 neliömetrin BHK-yksikön hinta on noin 9 m², kun taas 4 4 246 neliömetrin suuruista BHK-yksikköä maksaa noin 12 m².

Yhtiö on valinnut Arabian Construction Companyn rakennusurakoitsijakseen ottaen huomioon sen korkean kerrosrakentamisen asiantuntemuksen ja suuren toimitettujen projektien määrän Intiassa ja Arabiemiirikunnissa.

TARC Ltd:n MD ja toimitusjohtaja Amar Sarin kommentoi lanseerausta: ”Olkoon kyseessä sitten laaja leviäminen, korkeat katot, 3-sivuinen avoin muotoilu valoa ja ilmanvaihtoa varten, erittäin korkealuokkaiset tekniset tiedot, yksityiset hissien aulat ja kaikki sää uima-altaat, Kailasa on suunniteltu tarjoamaan lohtua ja rauhaa, jota me kaikki kaipaamme. Kailasan 170 000 neliömetrin viihdealueet, 7-portainen turvallisuus, concierge-palvelut ja suuret asuntomuodot tarjoavat jotain ja enemmän jokaiselle perheenjäsenelle.

Sarinin mukaan TARC Kailasan tuottopotentiaali on yli 4000 miljoonan rupiaa, ja hanke on jo saanut valtavan vastaanoton asunnon ostajilta.

Samankaltaiset artikkelit