Housing.com julkaisee tekoälyllä toimivan Price Trend Enginen parantaakseen kotihakukokemusta

Housing.com launches AI-powered Price Trend Engine to enhance home search experience

Housing.com on julkistanut tekoälyyn perustuvan Price Trend Enginen, mikä on merkittävä kehitys asunnonhakijoille. Tämä ominaisuus hyödyntää koneoppimista (ML) ja tekoälyä (AI) tarjotakseen käyttäjille kriittistä hintatietoa ja oivalluksia, mikä helpottaa tietoisempia päätöksiä kiinteistöjen ostosta, myymisestä tai vuokraamisesta.

Aluksi Mumbaissa, Gurugramissa, Bengalurussa ja Hyderabadissa saatavilla oleva palvelu suunnitellaan esittelevän tämän palvelun muihin suuriin kaupunkeihin, mikä asettaa uuden standardin online-kiinteistöhaulle kaikkialla maassa, yhtiön mukaan.

Housing.comin patentoitu algoritmi on keskeinen tässä julkaisussa, ja se esittää nykyisten markkinahintojen lisäksi yksityiskohtaisen analyysin hintojen muutoksista viimeisen 2-3 vuoden ajalta.

Tämä työkalu tarjoaa käyttäjille perusteellisen käsityksen hintadynamiikasta tietyillä kaupunginosilla ja kehityksellä. Housing.com parantaa käyttäjien tietämystä mahdollistamalla vertailut viereisiin alueisiin, mikä mahdollistaa hintojen nousun ennustamisen ja auttaa tunnistamaan ihanteelliset ajat kiinteistökaupan toteuttamiselle. Tämä työkalu auttaa myös kuluttajia sovittamaan taloussuunnittelunsa ja budjetointinsa kodin ostoaikatauluihinsa.

Dhruv Agarwala, Housing.com-, Proptiger.com- ja Makaan.com-konsernin toimitusjohtaja, sanoi: ”Nykyisessä dynaamisessa teknologiaympäristössä tekoälystä on tullut olennainen tekijä innovaatioiden edistämisessä eri sektoreilla. Tekoälyn ja ML:n integrointi ei ole vain valinta vaan strateginen välttämättömyys kaikille edistyksellisille teknologiayrityksille. Tekoäly muuttaa vuorovaikutustamme maailman kanssa, joten tämän teknologian hyödyntäminen ei tarkoita vain kilpailuedun saamista, vaan myös poikkeuksellisten kuluttajakokemusten luomista.

Sangeet Aggarwal, Housing.comin, Proptiger.comin ja Makaan.comin tuote- ja suunnittelupäällikkö, sanoi: ”Yhdistämällä teknologiaa kiinteistöihin olemme luoneet ratkaisun, joka ei ainoastaan ​​anna käyttäjille kattavaa markkinanäkymää, vaan myös ohjaa he voivat tehdä luotettavia kiinteistöpäätöksiä.”

Hän totesi lisäksi: ”Yli 2 miljoonan käyttäjän sitoutuminen julkaisua edeltävän vaiheen aikana on osoitus Housing.comin sitoutumisesta ratkaisemaan keskeisiä kuluttajaongelmia.”

Tekoälyä tukevan Price Trend -ominaisuuden käyttöönoton myötä Housing.com korostaa jälleen rooliaan kiinteistöalan innovaattorina, joka tarjoaa käyttäjille arvokasta markkinatietoa ja muuttaa lähestymistapaa kiinteistökauppoihin.

Samankaltaiset artikkelit