Manglam Group kehittää 200 kr:n luksusasuntoprojektia Jaipurissa

Manglam Group to develop Rs 200-cr luxury housing project in Jaipur

Kiinteistökehittäjä Manglam Group aikoo investoida 200 miljoonaa rupiaa tulevaan luksusasuntoprojektiinsa Manglam Rambaghiin Jaipurissa. Manglam Rambagh -projekti, joka ulottuu 2,2 hehtaarin alueelle, tarjoaa 114 asuntoa kuudessa kerroksessa. Asuntotyyppejä ovat 3 tai 4 BHK-asuntoa ja 5 tai 6 BHK-kattohuoneisto, joiden mitat ovat 2370-6120 neliömetriä.

”Manglam Group on edelläkävijä kestävän ja vihreän tulevaisuuden rakentamisessa, ja Manglam Rambagh -projekti on esimerkki tästä visiosta. Tämä on ensimmäinen yritys, joka on omistettu kokonaan vihreän rakennuksen konseptille. Emme vain rakenna koteja; viljelemme vihreämpää elämäntapaa ja vaalimme terveempää huomista. Sitoutumisemme ulottuu ylellisen asumisen ulkopuolelle; se sisältää ympäristövastuun”, sanoi Amrita Gupta, Manglam Groupin johtaja.

”Projekti sisältää ympäristöystävällisiä ominaisuuksia ja innovaatioita, jotka pienentävät hiilijalanjälkeämme ja edistävät kestäviä käytäntöjä. Tämä virstanpylväs korostaa omistautumistamme ympäristötietoisten kiinteistöratkaisujen edelläkävijälle, tulevaisuuden muovaamiseen, jossa ylellisyys harmonisoituu saumattomasti kestävän kehityksen kanssa, mikä tuo valoisamman ja vihreämmän huomisen”, hän lisäsi.

Yrityksen mukaan ylelliset asunnot ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja ne vaihtelevat 1,38–3,73 miljoonaan rupiaan ja tarjoavat kattavan valikoiman mukavuuksia. Hankkeessa on laaja 700 neliömetrin puutarha-alue, joka toimii rauhallisena pakopaikkana luonnon siunauksen keskellä. Asukkaat voivat myös nauttia 1,66 hehtaarin ylellisen klubitalon loistosta, joka lisää ripauksen hienostuneisuutta heidän elämäntyyliinsä. Konsernin odotetaan tuottavan tästä hankkeesta 100 miljoonaa rupiaa maaliskuuhun 2024 mennessä ja 90 miljoonaa ruplaa maaliskuuhun 2025 mennessä.

Strategisella paikalla sijaitseva Manglam Rambagh -projekti tarjoaa hyvät yhteydet Jaipurin avainalueille, mukaan lukien Malviya Nagar, Tonk Road, Sitapura Industrial Area ja Ramchandrapura Industrial Area.

Jokaiselle asunnolle on varattu vähintään kaksi autopaikkaa, mikä tarkoittaa yhteensä 250 varattua pysäköintipaikkaa. Hankkeen sitoutumista estetiikkaan ja avoimeen tilaan korostaa pohjakerroksen pysäköintimahdollisuuksien puuttuminen, mikä maksimoi vihreän maisemoinnin. Hanke valmistuu todennäköisesti joulukuussa 2024.

Samankaltaiset artikkelit