Pyrimme muokkaamaan kaupallisen kiinteistön tulevaisuutta: Sudhanshu Rai

We aim to shape the future of commercial real estate: Sudhanshu Rai

Visiomme on olla johtava voima kestävässä, innovatiivisessa ja yhteisökeskeisessä kiinteistökehityksessä. Pyrimme luomaan ikonisia maamerkkejä, jotka kestävät ajan kokeen ja jättävät positiivisen perinnön tuleville sukupolville. Omaksumalla teknologiset edistysaskeleet, kestäviä käytäntöjä ja ihmislähtöistä lähestymistapaa pyrimme muokkaamaan liikekiinteistön tulevaisuutta tavalla, joka hyödyttää yhteiskuntaa, ympäristöä ja kaikkia kehitystemme kanssa vuorovaikutuksessa olevia, sanoo .

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa herra Rai puhuu maan kaupallisesta kiinteistötilasta, mukaan lukien tulevasta monikäyttöprojektistaan ​​Golden-I Greater Noida Westissä, ja jakaa liiketoimintanäkymänsä. Otteita:

Anand Jillä (Anand Shukla, Ashrai Groupin toimitusjohtaja) on yli 25 vuoden kokemus kiinteistöalalta kehittäjänä, sijoittajana, neuvonantajana ja kiinteistöjen innokkaana tarkkailijana, ja minulla on yli 18 vuoden ammattikokemus. eri toimialoilla niin intialaisissa yrityksissä kuin kansainvälisissä järjestöissä yritysten oikeudellisena neuvonantajana ja johtajana muutamien kansainvälisten yritysten hallituksissa. Ymmärsimme pitkään selvästi, että Noidassa/Greater Noidassa tarvitaan kipeästi kehittäjää, jolla on tietyn tason uskottavuus ja joka pystyy pitämään sitoumuksistaan ​​ja johon voidaan luottaa. Se on Golden-I:n alku, jossa halusimme paitsi luoda maailmanluokan IT/ITES-sekakäyttöisen infrastruktuurin, myös tehdä sen uskottavasti, jotta voimme pitää asiakkaillemme ja sijoittajillemme antamat sitoumukset oikea-aikaisesta ja laadukkaasta toimituksesta ja varmistaa pääoman. Asiakkaan sijoituksen arvostaminen heille luvatulla tavalla.

Kiinteistömarkkinoiden jatkuva kehitys veti meidät tälle alalle. GOLDEN-I on ensimmäinen projektimme Greater Noida Westissä, yli 25 hehtaarin alueella. Projekti tunnetaan kiinteistöalan kilpailijoiden ovelasta oveltamisesta, tehostamisesta ja myymisestä omaksumalla menetelmällinen lähestymistapa liikekiinteistövaatimusten paljastamiseen ja ymmärtämiseen. Rehellisyys, luottamus ja rehellisyys ovat perusperiaatteitamme, ja pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia ​​suhteita kiinteistöalalla.

Monikäyttöprojektimme Golden-I palvelee yhteiskunnan monipuolisia tarpeita. Projektin sijainti ja kasvava kysyntä markkinoilla ovat saaneet liike- ja asuintilojemme täyttymään nopeasti. Golden-I tarjoaa valikoiman strategisesti sijoitettuja liike- ja asuintiloja, mukaan lukien liike-, IT-, ITES-, toimisto-, yksiö- ja 3 BHK-asuntoa. Hanke kattaa 25 hehtaaria ja sijaitsee vain 1 km:n päässä Gaur Chowkista, lähellä Delhi-Meerut Expresswayta ja ehdotettua metroasemaa. Hankkeen suunnittelu sisältää kestävän vihreän rakentamisen käytännöt, kaksinkertaiset katot, 5 hehtaarin avointa viheraluetta, nopean internetyhteyden ja klubitalon yrityspuiston sisällä. Golden-I on täysin aidattu ja sitä ympäröi yli 10 00 000 asukkaan valuma-alue. Projektissa on myös huippuluokan puhe- ja dataviestintä sekä WTP ja STP, ja se on tarkoitus toimittaa joulukuuhun 2024 mennessä.

Monikäyttöisten hankkeiden taustalla on ideana luoda kestävämpi ja dynaamisempi kaupunkiympäristö, joka edistää terveellistä työn ja yksityiselämän tasapainoa ja vähentää kaupunkien hajaantuvuutta. Sisällyttämällä erilaisia ​​aktiviteetteja kävelyetäisyydellä asukkaat voivat elää mukavampaa ja toisiinsa yhdistettävää elämää.

Monikäyttöiselle rakennukselle paikkaa valittaessa otetaan huomioon useita tärkeitä näkökohtia. Nämä tekijät voivat vaikuttaa merkittävästi hankkeen onnistumiseen ja elinkelpoisuuteen. Niistä saavutettavuus ja julkisten palveluiden läheisyys ovat tärkeitä, koska ne vaikuttavat suoraan potentiaalisten asukkaiden, vuokralaisten ja asiakkaiden kehittämisen mukavuuteen ja haluttavuuteen. Väestörakenteen ja kohdemarkkinoiden tarpeiden ymmärtäminen on välttämätöntä. Eri paikat houkuttelevat erilaisia ​​asukkaita ja yrityksiä. G. Noida West on ehdotettu datakeskukseksi tulevina vuosina, ja sen liitettävyys on vertaansa vailla, ja sieltä pääsee helposti pääteille ja moottoriteille, kuten NH 24, joka on vain 7 km:n päässä, ja DND, joka sijaitsee puolen tunnin päässä. Lisäksi sijaintia ympäröivä olemassa oleva infrastruktuuri, kuten lähellä olevat koulut, sairaalat, puistot ja virkistystilat, voivat lisätä alueen yleistä haluttavuutta.

Se on monimutkainen tehtävä eri kiinteistötyyppien osallistumisen vuoksi, varsinkin kun on kyse Golden-I:stä, jossa on erilaisia ​​strategisesti sijoitettuja liike- ja asuintiloja. Kokosimme integroidun suunnittelutiimin, johon kuuluu arkkitehdit, kaupunkisuunnittelijat, maisema-arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat, ja pohdimme vaiheittaista kehitystyötä, jossa jokainen vaihe täydentää edellistä ja edistää kokonaisvaltaista yhtenäistä ympäristöä. Erilaisten ammattilaisten yhteistyö varmistaa, että projektin eri osa-alueet ovat linjassa kokonaisvision kanssa ja luodaan suunnittelu, joka asettaa esteettiset, toiminnalliset ja kestävät parametrit kullekin kiinteistötyypille.

Varmistimme helpon jalankulkuyhteyden ja liitettävyyden eri kiinteistötyyppien välille ja loimme yhteisiä julkisia tiloja, kuten puistoja, aukioita ja kokoontumisalueita, jotka toimivat yhteisön keskipisteinä. Nämä tilat edistävät vuorovaikutusta asukkaiden, työntekijöiden ja kehityksen eri osista tulevien vierailijoiden välillä. Ottamalla kokonaisvaltaisen ja integroidun lähestymistavan suunnitteluun ja suunnitteluun monikäyttöiset kehitystyöt voivat luoda eloisia, houkuttelevia ja menestyviä ympäristöjä, jotka vastaavat asukkaiden, vuokralaisten ja vierailijoiden erilaisiin tarpeisiin.

COVID-19-pandemia on nopeuttanut etätyön ja joustavien toimistojärjestelyjen käyttöönottoa. Yritykset arvioivat toimistotilatarpeitaan uudelleen, mikä voi johtaa co-working-tilojen kysynnän kasvuun ja lyhytaikaisiin vuokrasopimuksiin. Nousevilla liikekiinteistömarkkinoilla voimme todistaa kestävien, älykkäiden ja vihreiden rakennusten käyttöönottoa edistyneellä automaatiolla, IoT-laitteilla, data-analytiikkalla, parannetuilla ilmanvaihtojärjestelmillä, kosketusvapaalla tekniikalla ja sanitaatiotoimenpiteillä. Näistä tulee todennäköisesti tärkeitä myyntikohteita toimistorakennuksissa, liiketiloissa ja muissa liikekiinteistöissä. Sähköisen kaupankäynnin nousu ja muuttuvat kuluttajien mieltymykset ovat johtaneet tarpeeseen innovatiivisille vähittäiskaupan konsepteille.

Pysyäksemme kehityksen kärjessä mukautamme teknologioita, jotka parantaisivat projektiemme tehokkuutta ja haluttavuutta. Olemme olleet joustavia työtilaratkaisujen käyttöönotossa vastaamaan yritysten muuttuviin tarpeisiin. Kuulemme alan asiantuntijoita ja teemme perusteellista markkinatutkimusta saadaksemme arvokkaita oivalluksia, jotka ovat välttämättömiä optimaalisen päätöksenteon kannalta.

Ymmärrämme kestävän kehityksen ja ympäristöasioiden kasvavan merkityksen nykymaailmassa ja olemme sitoutuneet sisällyttämään ympäristöystävällisiä käytäntöjä projekteihimme. Tavoitteemme on luoda innovatiivisia, ympäristötietoisia kehityshankkeita, jotka eivät vain lisää asukkaidemme elämää, vaan myös edistävät planeetan positiivista vaikutusta. Golden-I sijaitsee Greater Noidassa, koska alueen ympäristövaikutukset ovat minimaaliset. Sen lisäksi se tarjoaa lähellä julkista liikennettä, olemassa olevaa infrastruktuuria ja herkkien ekosysteemien tai elinympäristöjen välttämistä. Harkitsemme myös uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkopaneeleja tai tuuliturbiineja puhtaan energian tuottamiseksi paikan päällä, vettä säästäviä toimenpiteitä, kuten matalavirtauslaitteita, sadevedenkeruujärjestelmiä ja kuivuutta kestävää maisemointia vedenkulutuksen vähentämiseksi. hyvä sisäilman laatu materiaaleja ja ilmanvaihtojärjestelmiä käyttämällä. Ottamalla nämä ympäristöystävälliset käytännöt osaksi kiinteistökehitystyötä kehittäjät voivat vaikuttaa myönteisesti ympäristöön, houkutella ympäristötietoisia vuokralaisia ​​ja mahdollisesti saavuttaa kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä vähentämällä energiankulutusta ja nostamalla kiinteistön arvoa.

Onnistuneen liikekiinteistökehityksen varmistaminen edellyttää huolellisen suunnittelun, markkinoiden ymmärtämisen ja tehokkaan toteutuksen yhdistelmää. Kriittinen tekijä liikekiinteistökehityskehityksen onnistumisen kannalta on perusteellinen paikallisten markkinoiden tutkimus kysynnän, kilpailun ja mahdollisten riskien ymmärtämiseksi. Meillä oli projektille hyvin selkeä visio ja selkeät tavoitteet. Tiesimme kohdeyleisön ja kehittämisen tarkoituksen, mukaan lukien hankinnan, rakentamisen, lupien ja muiden niihin liittyvien kustannusten budjetoinnin. Toinen välttämättömyys liittyy hankkeeseen liittyvien mahdollisten riskien, kuten markkinoiden vaihtelun, rakentamisen viivästysten tai ympäristöasioiden, tunnistamiseen ja arvioimiseen sekä riskienhallintastrategioiden toteuttamiseen näiden riskien vähentämiseksi. Laadunvalvonnan korostaminen koko rakennusprosessin ajan sen varmistamiseksi, että lopputuote täyttää korkeimmat standardit ja odotukset, on myös tärkeä painopiste. Nämä kriittiset tekijät voivat lisätä onnistuneen liikekiinteistökehityksen todennäköisyyttä, mikä johtaa parempaan sijoitetun pääoman tuottoon ja myönteisiin tuloksiin kaikille sidosryhmille.

Liikekiinteistöalan kehittäjänä tulevaisuus sisältää valtavasti potentiaalia ja jännittäviä mahdollisuuksia. Kehittyneiden teknologioiden, kuten tekoälyn, esineiden Internetin (IoT) ja data-analytiikan integrointi mullistaa kaupallisen kiinteistöalan. Nämä innovaatiot tarjoavat tehokkaamman kiinteistönhallinnan, yksilölliset vuokralaiskokemukset ja parannetut kestävän kehityksen käytännöt. Älykkäiden rakennusten konsepti on saamassa vauhtia, ja on jännittävää kuvitella, kuinka kehitystyömme yhdistää älykkäitä järjestelmiä energiankäytön optimoimiseksi, turvallisuuden parantamiseksi ja saumattoman käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Kehittäjänä olemme innoissamme dynaamisten ympäristöjen luomisesta, jotka vastaavat yritysten ja ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin. Olemme innokkaita jatkamaan ympäristöystävällisten käytäntöjen, uusiutuvan energian ratkaisujen ja vihreiden rakennussuunnitelmien käyttöönottoa edistääksemme kestävämpää tulevaisuutta. Asiakaskokemusta korostaen pyrimme luomaan tiloja, jotka ylittävät perustoiminnallisuuden. Olemme innokkaita hyödyntämään teknologiaa ja innovatiivista suunnittelua tarjotaksemme vuokralaisillemme poikkeuksellisia kokemuksia, mikä lisää heidän yleistä tyytyväisyyttään ja tuottavuuttaan.

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on olla johtava voima kestävässä, innovatiivisessa ja yhteisökeskeisessä kiinteistökehitystyössä. Pyrimme luomaan ikonisia maamerkkejä, jotka kestävät ajan kokeen ja jättävät positiivisen perinnön tuleville sukupolville. Vastuullisia käytäntöjä korostamalla pyrimme saamaan tunnustusta paitsi kehitystyömme laadusta myös sitoutumisestamme sosiaaliseen ja ympäristövastuuseen. Pyrimme myös edistämään vahvoja kumppanuuksia paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa ja varmistamaan, että projektimme vastaavat palvelemiemme alueiden ainutlaatuisia tarpeita ja toiveita. Omaksumalla teknologiset edistysaskeleet, kestävät käytännöt ja ihmiset etusijalla pyrimme muokkaamaan liikekiinteistön tulevaisuutta tavalla, joka hyödyttää yhteiskuntaa, ympäristöä ja kaikkia niitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa kehitystemme kanssa.

Samankaltaiset artikkelit