Entinen krypton toimitusjohtaja joutui juhlimiseen Bitcoin-konferenssissa

Founded in 2015, B2C2 is a crypto market-maker

Entinen Wall Streetin kauppias, josta tuli suuren kryptoyhtiön johtaja, on joutunut syytöksiin huumeiden käytöstä ja hänen suhteestaan ​​19-vuotiaan harjoittelijan kanssa Bitcoin-konferenssissa viime vuonna osana entisen kollegan nostamaa oikeusjuttua. .

Phillip Gillespie, 40, B2C2:n entinen toimitusjohtaja, syytettiin liiallisesta juomisesta, kokaiinin ja hallusinogeenien nauttimisesta sekä huumeiden antamisesta muille, mukaan lukien harjoittelijalle. Väitteet nousivat esiin 1. syyskuuta New Jerseyssä B2C2:ta vastaan ​​nostamassa oikeudenkäynnissä sen entisen maailmanlaajuisen optiokaupan johtajan Bradley Nagelan toimesta, joka sanoi, että hänet erotettiin kostoksi Gillespien käytöksestä huolestuneena.

Bitcoin 2022 -konferenssi Miamissa, Floridassa. Gillespie, joka erosi B2C2:n toimitusjohtajan tehtävästä viime marraskuussa, sanoi, että syytökset ovat ”puhtaita kuulopuheita” ja että Nagela ei ollut ”läsnä kyseisessä konferenssissa”. ”Brad Nagela ja minä emme ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, ja vuorovaikutteemme rajoittui muutamaan puheluun”, Gillespie, jota ei nostettu oikeuteen osana oikeudenkäyntiä, sanoi sähköpostissa Bloomberg Newsille.

Oikeusjuttu tarjoaa harvinaisen kurkistuksen henkilöstökiistaan ​​kryptoteollisuudessa, joka on edelleen kiusannut Bitcoin-rahakkeiden hinnan laskusta ja useiden yritysten romahtamisesta. Se on myös viimeisin tulos kryptoteollisuuden pahamaineisesta juhlimisesta. Tunnelma Bitcoin 2022:ssa, joka on yksi alan suurimmista vuosittaisista ylilyönneistä, pysyi kuumeisena ja houkutteli yli 25 000 osallistujaa, mukaan lukien Michael Novogratz ja Peter Thiel. Kryptoarvohenkilöt ja -harrastajat tekivät pyhiinvaelluksen Miamiin kaikkialta maailmasta, ja jälkijuhlia järjestettiin niin paljon, että konferenssivieraat jakoivat Excel-taulukon suunnitellakseen sen mukaan.

Oikeudenkäynnissä Nagela sanoi olevansa huolestunut sen jälkeen, kun yritys sai sähköpostin harjoittelijan isältä, joka ilmaisi huolensa hänen tyttärensä Thaimaan kotoaan Miamiin lähettämän kutsun aitoudesta ja sanoi, että hän on ”liian nuori” ” ja huolissaan siitä, että se liittyy ”jotain prostituutioon”. B2C2 tutki isän sähköpostin ja vahvisti, että Japanissa asuva Gillespie oli järjestänyt oikeusjutun mukaan lentää harjoittelijan mukana konferenssiin.

Bloomberg Newsin tavoittama harjoittelija sanoi sähköpostissa, että väitteet hänen suhteestaan ​​Gillespieen oikeusjutussa eivät pidä paikkaansa, ja hän on ”kiitollinen mahdollisuudesta, jonka Phil antoi minulle työskennellä B2C2:ssa”. Thaimaassa asuva portugalilainen hän vastusti oikeudenkäynnissä esitettyjä väitteitä, jotka hänen mukaansa säilyttivät ”tietyn kuvan ihmiskaupasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä”.

”Koko tämä tilanne on ollut minulle erittäin vaikea”, hän sanoi. ”B2C2 oli minulle mahdollisuus kasvattaa ammattiuraani ja olen syvästi surullinen, että tämä on nyt muuttunut henkilökohtaisiksi hyökkäyksiksi Philiä ja B2C2:ta vastaan.” B2C2:n tiedottaja sanoi, että Nagela irtisanottiin syyskuussa 2022 ”merkittävän alitoiminnan jakson jälkeen” ja yhtiö toimittaa ”yksityiskohtaisia ​​todisteita tämän osoittamiseksi oikeudessa, mutta emme voi kommentoida enempää, koska asia on oikeudenkäynnin kohteena. ” Nagelan asianajaja Jacqueline Tillmann sanoi, että hänen asiakkaansa ”oli eettinen ja lainsäädännöllinen velvollisuus ilmoittaa väärinkäytöksistä ja taloudellisista väärinkäytöksistä B2C2:ssa”.

Vuonna 2015 perustettu lontoolainen B2C2, jonka omistaa japanilainen SBI Holdings Inc., on kryptomarkkinoija, joka toteuttaa kauppoja institutionaalisille sijoittajille ja välittäjille, mukaan lukien Robinhood Markets Inc. Ennen B2C2:ta Gillespie työskenteli Goldman Sachs Group Inc:ssä vuonna Lontoossa, jossa hän johti systemaattista markkinatakausta valuuttamarkkinoilla LinkedIn-profiilinsa mukaan. Hän liittyi B2C2:een vuonna 2018 sen jälkeen, kun sen perustaja ja Goldman-aluna Max Boonen rekrytoi hänet.

Nagela, joka oli yhdysvaltalainen B2C2-johtaja, maalaa oikeudenkäynnissä kuvan viitta ja tikari -taistelusta, joka sisälsi sekä hänen yrityksensä herättää huolta Gillespiestä että lopulta hänen oman irtisanoutumisensa.

Nagela – joka työskenteli B2C2:lla noin puolitoista vuotta – myöntää kanteessa, ettei hän osallistunut konferenssiin, mutta hän kertoi kuulleensa alaistensa raportteja Gillespien väitetystä liiallisesta juomisesta ja kokaiinin käytöstä minibaarissa ja toisessa tapahtumassa. . Myöhemmin hän esitti huolensa yrityksen lakiasiainjohtajalle Dean Sovolosille ja yhdysvaltalaiselle toimitusjohtajalle Rob Catalanellolle, mutta hän sanoi olevansa ainakin osittain tyrmistynyt siitä, ettei joku Gillespiestä ollut tehnyt kirjallista valitusta. konferenssissa kanteen mukaan.

Nagela sanoi, että jotkut B2C2:n korkeimman tason johtajista, mukaan lukien Nicola White, josta on sittemmin tullut toimitusjohtaja, valitsivat ”siedäkseen ja sulkeakseen silmänsä” Gillespien väitetyn käytöksen suhteen. White ja Sovolos kieltäytyivät kommentoimasta. Myös Catalanello, joka ei enää työskentele yrityksessä, kieltäytyi kommentoimasta. Muutamassa viikossa Nagelan oma asema oli kanteen mukaan muuttunut kestämättömäksi. Hän sanoi toukokuussa, että alainen erosi mieluummin kuin ottaa ylennyksen ja irtisanoa Nagelan.

Syyskuun 1. päivänä kanteen mukaan White kertoi Nagelalle, että hänet erotettiin osana rakenneuudistusta. Gillespie, josta oli tullut B2C2:n ainoa toimitusjohtaja aiemmin samana vuonna, erosi tehtävästään marraskuussa, noin kaksi kuukautta myöhemmin. Yhtiö kertoi tuolloin antamassaan lausunnossa, että hän otti roolin emoyhtiö SBI:ssä.

Tällä hetkellä hän toimii johtajana AWR Capitalissa, Lontoossa toimivassa algoritmisessa krypto-hedge-rahastossa. Gillespie kieltäytyi kommentoimasta lausuntoaan, koska ”tämä on meneillään oleva oikeusjuttu B2C2:n kanssa”. Yhtiö ei myöskään halunnut kommentoida hänen lähdön syytä. Asia on Nagela v. B2C2, US District Court for the District of New Jersey, 2:23-cv-13982-MCA-CLW.

Samankaltaiset artikkelit