Tekoäly lisää web3.0-pelien suosiota, sanovat asiantuntijat – Digital Transformation News

AI-focused tokens saw a price surge in 2023

Cointelegraphin mukaan tekoälyyn keskittyneiden tokenien hinnat nousivat vuonna 2023 aikana, jolloin laajemmilla kryptomarkkinoilla käytiin enimmäkseen sivuttain kauppaa. Vaikka lohkoketjun suosio laski, tekoälyn odotetaan jatkuvan markkinoilla, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että OpenAI:n DALL-E teki tekoälyn suosituksi alkuvuodesta 2021. Uskotaan, että verkossa ei ole mahdollista elää nykyään ilman, että kohtaa jonkinlaista tekoälyn tuottamaa sisältöä, Cointelegraph lisäsi.

Pelialan kehittäjien odotetaan kehittävän uusia pelejä blockchain-elementeillä. Yksi startup, Atlas, tekee yhteistyötä monien näiden yritysten kanssa tuodakseen generatiivisen tekoälyn pelaamiseen. The Agenda-podcastin 30. jaksossa juontaja Jonathan DeYoung ja Ray Salmond keskustelivat muun muassa generatiivisesta tekoälystä pelaamisessa, Web3.0-peleissä ja tekoälyn kehityksestä Atlasin toimitusjohtajan Ben Jamesin kanssa.

”Sen ei tarvitse olla etu-ja keskimmäinen myyntivaltti. Kyse on edelleen pelaamisesta. Kyse on edelleen siitä kokemuksesta. Kyse on silti eksymisestä noihin todella mielenkiintoisiin luoviin maailmoihin ja kohtaamisiin. Ja sen teknologiaelementti, kuten lohkoketju, vain helpottaa sitä mielekkäällä tavalla”, Atlasin toimitusjohtaja Ben James totesi.

Samankaltaiset artikkelit