Trace Network Labs Sunil Arora Metaversen vaikutuksesta muotiteollisuuteen

The number of users in the fashion market can reach 3.4 billion users by 2027

Muotimaailma ei enää rajoitu vain kiitoratojen vaan metaversumien nousun taustalla olevaan digitaaliseen muotiin, joka näyttää tarttuneen kaikkiin. Esimerkki: Ralph Lauren teki elokuussa 2021 yhteistyötä eteläkorealaisen sosiaalisen verkoston Zepeton kanssa luodakseen virtuaalisen muotimalliston, jossa käyttäjät voivat pukea avatarinsa eksklusiivisiin tuotteisiin tai ulkonäköä muuttaviin skineihin. Sen jälkeen näyttää siltä, ​​että taaksepäin ei ole katsottu. Muun muassa 3D-kokemusten, digitaalisten avatarien ja digitaalisten kaksosten kaltaisten teknologioiden avulla uskotaan, että käsitys muodista voi muuttua.

Keskustelussa FE Transformxin kanssa Sunil Arora, yksi Trace Network Labsin perustajista, rakentamassa Mmetaverse-teknologiaa muotibrändeille, kuinka metaverse voi muuttaa muotiteollisuutta. (Muokatut otteet)

Suunnitteluteknologioiden kehitys on parantunut dramaattisesti, minkä ansiosta suunnittelijat voivat olla luovempia ja näennäisen rajattomia suunnitelmissaan. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä fyysistä muutosta tälle luovuudelle. Mutta Metaverse sisältää rajattomat valinnat, kuten rajattoman väripaletin ja designin. Rajoittamattomien pukeutumismahdollisuuksien ohella pääsisi saman katon alle eri liikkeisiin.

Metaverse vähentää raaka-aineiden, kuten kankaan, väriaineen ja muiden mekon luomiseen tarvittavien materiaalien käyttöä. Metaversen avulla voi päästä käsiksi heidän digitaalisiin avatareihinsa ja kokeilla heidän digitaalisesti luomiaan vaatteita. Vaatteita voi myös muokata mielensä mukaan. Käyttäjät voivat myös saada käsiinsä muun muassa erilaisia ​​liikkeitä ja brändejä yhden alustan alta.

Nykyään olemme siirtyneet perinteisestä markkinoinnista elämykselliseen markkinointiin – strategiaan, joka tarjoaa asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille ainutlaatuisen henkilökohtaisen kokemuksen, joka perustuu ensisijaisesti digitaaliseen ympäristöön. Joten Metaverse-pohjainen muotiteollisuus vähentää toimitusketjun hallinnan, offline-markkinoinnin ja vaatteiden valmistuksen kustannuksia.

Keskitymme sisällyttämään tekoälyn muoti-Metamaailmaamme. Tekoälyä käytetään tunnistamaan käyttäjien vaatimukset, kokoamaan ne ja muuttamaan ne suunnitteluksi. Tekoälyn käyttäminen on paljon aikaa säästävä ja kustannustehokkaampi prosessi. Tämä ei ainoastaan ​​auttaisi suunnittelijoita ymmärtämään käyttäjien tarpeita, vaan myös auttaisi heitä välttämään tarpeettomia suunnitelmia.

Tekoälyn avulla muotibrändit voivat saada sen edun, että he voivat seurata asiakkaiden toimintaa, ostohistoriaa, makua ja demografista profiilia. Nämä tiedot voivat lopulta auttaa tarjoamaan uusia ja yksilöllisempiä vaatteita. Markkinatutkimusalustan Statistan näkemysten mukaan muotimarkkinoilla käyttäjämäärän odotetaan nousevan 3,4 miljardiin vuoteen 2027 mennessä. Yhteenvetona voidaan todeta, että alan on oltava nopeampi ja nopeampi ymmärtää näin suuren asiakasmäärän tarpeet. Joten tekoälyn odotetaan rohkaisevan ostoksia tarjoamalla nopeita ja räätälöityjä muotisuosituksia.

Samankaltaiset artikkelit