Pankit tekevät juhlakauden tarjouksia ennen itsenäisyyspäivää

banks, independence day

Suuret intialaiset pankit ovat julkaisseet erilaisia ​​luottokortteja, lainoja ja kiinteitä talletuksia koskevia juhlakauden tarjouksia ennen maan 77. itsenäisyyspäivää.

Esimerkiksi maan suurin yksityinen lainanantaja HDFC Bank on lanseerannut rajoitetun ajan erikoispainoksen kiinteän talletustuotteen, joka tarjoaa 20 peruspistettä (bps) korkeamman koron, 7,20–7,25 %, 35 kuukauden ja 55 kuukauden laina-ajalle. Pankki tarjoaa eläkeläisille näillä FD-sopimuksilla 5 bps:n lisäpreemion, jonka arvo on alle 20 miljoonaa rupiaa.

Pankki on erikseen käynnistänyt Onam juhlaherkkuja 2023 -kampanjan Keralassa. HDFC Pankkikortin haltijat voivat saada kampanjan puitteissa jopa 30 % välittömän alennuksen erilaisista tuotteista, kuten koruista ja kodinkoneista.

Lisäksi lainanottajat saavat tarjouksia myös pankin tuotteista, kuten henkilökohtaisista lainoista, Xpress-autolainoista, kaksipyöräisistä lainoista, asuntolainoista, yrityslainoista, kultalainoista, hyötyajoneuvolainat, traktorilainat ja rakennuskonelainat, luottokorttilainat, laina arvopapereita vastaan ​​ja laina kiinteistöjä vastaan. Tarjoukset ovat voimassa 31.8.

”Festive Treats Onam on vuotuinen aloitteemme, joka tuo joukon jännittäviä tarjouksia arvostetuille asiakkaillemme Keralassa. Parhailla tarjouksilla eri segmenteillä kutsumme kaikki liittymään joukkoomme Onamin juhlimiseen ja hyödyntämään näitä tarjouksia, sanoi Sanjeev Kumar, HDFC Bankin Etelä-1-alueen pankkialan johtaja.

Toinen yksityisen sektorin suuri ICICI-pankki on käynnistänyt monsuunikauden myyntinsä, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tarjouksia ja alennuksia eri luokista elektroniikasta, matkailusta, verkkokaupoista, ruokailusta ja ruuan tilaamisesta, terveydestä ja kauneudesta sekä lahjoista. .

Kolmannessa ”Monsoon Bonanzan” painoksessa asiakkaat voivat hyödyntää tarjouksia huippubrändeiltä, ​​kuten Flipkart, Apple, Dell, Samsung, LG, MakeMyTrip, OnePlus, Qatar Airways, Tata CliQ Luxury, Yatra.

Lisäksi pankin itsenäisyyspäivän erikoistarjoukset sisältävät 10 %:n alennuksen Flipkart Big Savings Daysta, 10 %:n alennuksen Cromasta ostetuista lisävarusteista, jopa 6 017 Rs:n alennusta Yatrasta ja 7,5 %:n alennuksen Urban Ladderista tehdyistä varauksista.

Federal Bank on puolestaan ​​ilmoittanut nostaneensa talletusten korkoja 15. elokuuta alkaen. Määräaikaistalletuskorko 13 kuukauden ajalle nostaisi korkoa 7,30 % yleisluokille ja 8,07 % eläkeläisille, 77 peruspistettä korkeampi. kuin eläkeläisten yleishinta valituille ajanjaksoille. Pankki tarjoaa myös jopa 7,15 %:n korkoja säästöpankkitilille.

Joy PV, Federal Bankin talletus-, varallisuus- ja pankkivakuutusosaston johtaja, sanoo: ”Parannetut korot tarjoavat asiakkaille erinomaisen mahdollisuuden maksimoida tuotot samalla kun he nauttivat turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Olemme iloisia voidessamme käynnistää korotetut korot, kun kansakunta juhlii 77. itsenäisyyspäivää.”

Myös julkisen sektorin pankit ovat julkaisseet kortilla sidottuja palkintoja ja myös järjestävät ”Har Ghar Tiranga” -kampanjaa itsenäisyyspäivän kunniaksi. State Bank of Indian Yono-sovellus on sitoutunut erilaisiin tarjouksiin muun muassa Samsungin, Ease My Trip.comin ja Yatran kaltaisten tuotemerkkien kanssa, kun taas Bank of Baroda on käynnistänyt kiinteäkorkoisen autolainan. Autolainan kiinteä korko on sidottu pankin 1 vuoden varojen rajakustannusperusteiseen lainakorkoon ja se koskee uuden auton hankintaa.

Lisäksi Bank of Baroda -autolainojen korko lasketaan päivittäisellä vähennyssaldomenetelmällä verrattuna yleisempään kuukausittaiseen vähennyssaldomenetelmään, mikä tekee siitä houkuttelevamman lainanottajien kannalta.

”Kiinteä korko, joka pysyy ennallaan koko laina-ajan, eliminoi koronvaihtelun aiheuttaman vaikutuksen. Kiinteän ROI-vaihtoehdon lisääminen tekee Baroda-autolainoista entistä kilpailukykyisempiä ja houkuttelevampia”, sanoi Harshadkumar T Solanki, Bank of Barodan asuntolainojen ja muiden vähittäiskaupan omaisuuserien johtaja. LOPPUU

1- HDFC Bank tarjoaa 20 bps korkeammat hinnat tietyissä FD-omistussuhteissa

2- ICICI Bankin monsuunibonanza -sopimukset sisältävät useita palkintoja ja käteispalautuksia

3. Federal Bank ilmoittaa 77 bps:n nostaneensa tiettyjä FD-korkoja

Samankaltaiset artikkelit