Kysymyksiä ja vastauksia Eshwar Karran kanssa, toimitusjohtaja, Strategic Situations Fund, Kotak Alternate Asset Managers

kotak, kotak mahindra, Kotak Alternate Asset Managers, industry news, banking and finance

Tämän vuoden maaliskuussa Kotak ilmoitti sulkevansa Kotak Strategic Situations Fund II:n (KSSF II) ensimmäisen kerran ja keräsi 1,25 miljardia dollaria (noin 10 200 miljoonaa rupiaa). Rahaston lopullinen tavoite on 1,6 miljardia dollaria. Eshwar Karra, toimitusjohtaja, Strategic Situations Fund, Kotak Alternate Asset Managers, keskustelee rahaston suunnitelmista ja kaupantekoympäristöstä Raghavendra Kamathin haastattelussa.

Kotak Strategic Situations Fund II ilmoitti 75 % ensimmäisestä sulkemisesta maaliskuussa. Kuinka paljon olet kerännyt tähän mennessä ja kuinka paljon on käytetty?

Olemme viimeistelemässä asiakirjoja suuren ulkomaisen rahaston kanssa ja käymme edistyneitä neuvotteluja myös suuren valtion sijoitusrahaston kanssa. Tämä varmistaa alun perin suunnittelemamme täyden rahastonkeräyksen eli 1,6 miljardin dollarin.

Minkälaiselle luotolle on eniten kysyntää, tarkoitanko sitä velan jälleenrahoitukselle, promoottorirahoitukselle tai ulosostoille ja niin edelleen.

Vaikka palvelemme kaikkia kolmea segmenttiä ja rahastomandaattimme on suunniteltu tällaisiin sijoituksiin, näemme tällä hetkellä paljon mahdollisuuksia kasvun ja yrityskauppojen rahoituksessa.

Monet kotimaiset rahastonhoitajat ovat ilmoittaneet uusista luottorahastoista ja Carlylen kaltaiset globaalit rahastot tutkivat markkinoita. Miten suhtaudut kasvavaan kilpailuun avaruudessa?

Markkinat ovat suuret ja olemme jo aiemminkin kohdanneet kilpailua. Olemme luoneet oman markkinaraon Intian markkinoille suurimpana kotimaisena ja Intiaan keskittyneenä rahastotalona, ​​ja yritykset tunnustavat ja kunnioittavat meitä siitä. Jatkamme kasvua ja tuotamme sijoittajillemme tuottoa syvän markkinatuntemme kautta.

Kun osakepääomamarkkinoiden (ECM) aktiviteetti hiipuu hieman, uskotko, että yksityisistä luottosopimuksista tulee promoottorien vaihtoehto?

Joo. Tarjoamme sillan tällaisille yrityksille ja kun markkinat paranevat, tarjoamme irtautumisen. Yrityksille, jotka etsivät julkisia markkinoita muutaman vuoden kuluttua, strukturoitu luotto tarjoaa ihanteelliset rahoitusratkaisut joustavalla pääomalla.

Aiotteko perustaa uuden rahaston 24. tilikaudella? Jos kyllä, mikä tulee olemaan korpus?

Nyt ei ole suunniteltu mitään erityistä, mutta etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja olemme ensimmäisinä käynnistäneet ja toteuttaneet uusia strategioita, jotka antavat sijoittajillemme Alpha-tuottoa.

Mitkä sektorit tarjoavat kaltaisillesi sijoittajille suurimmat mahdollisuudet erityistilanteisiin?

Ei mitään erityistä. Olemme alan agnostikkorahasto ja haluamme sijoittaa sinne, missä näemme arvoa.

Millaista sisäistä tuottoprosenttia (IRR) odotat sijoituksiltasi SS Fund II:sta?

Rahastotasolla on liian aikaista ennustaa, mutta irtautumisillemme olemme antaneet sijoittajillemme kohtuullisen riskisopeutetun tuoton.

Miten katsot omaisuuden jälleenrakennusyritykset (ARC), jotka ottavat haltuunsa stressaantuneita kiinteistölainoja NBFC- ja HFC-yhtiöiltä?

ARCS on tehnyt niin jo vuosia. Se on ollut olennainen osa heidän liiketoimintastrategiaansa. Kun otetaan huomioon liiketoiminnan pitkät nousu- ja laskusyklet, ARC sopii parhaiten tarjoamaan tarvittavan ajan ja viimeisen mailin rahoituksen tällaisille projekteille tuodakseen lisäarvoa kaikille osapuolille eli alkuperäisille lainanantajille, ARC:lle, lainaajille ja asiakkaille, joissa projektit ovat jumissa. .

Samankaltaiset artikkelit