Concentrix käynnistää kestävän kehityksen kampanjan – Sustainability News

The campaign incorporates tree-planting efforts, ranging from Miyawaki forests to roadside planting and sapling distribution.

Asiakaskokemusratkaisujen tarjoaja Concentrix on tietoinen tarpeesta edistää kestävää kehitystä ja vihreitä käytäntöjä, ja on käynnistänyt Go Clean, Go Green -kampanjan, jonka puitteissa se on käynnistänyt puhtaustyöt julkisissa tiloissa (tiet, kadut, rannat, joet ja järvet) jätehuoltoaloitteiden lisäksi.

Kampanja sisältää puiden istutustoimia, jotka vaihtelevat Miyawakin metsistä tienvarsien istutuksiin ja taimien jakeluun. Aloitteen tavoitteena on myös kouluttaa, lisätä tietoisuutta ja innostaa työntekijöitä ottamaan ennakoivasti vastuuta kestävämmän tulevaisuuden luomisesta ympäristön puhtauden ja vastuullisten käytäntöjen avulla.

”Organisaatiot ympäri maailmaa omaksuvat kestävän kehityksen ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä”, sanoi Harish Bhardwaj, Concentrixin Intian CSR-johtaja ja johtaja. ”Teemme osamme kestävän tulevaisuuden takaamiseksi vastuullisina maailmankansalaisina.”

Aloite alkaa Gurgaonista, ja sen myöhemmät vaiheet suunnitellaan Chandigarhiin, Vadodaraan ja muihin Concentrix-kohteisiin eri puolilla Intiaa. Aloitteen tavoitteena on saada mukaan yli 2 000 vapaaehtoista, mukaan lukien ”pelinvaihtajat” ja sidosryhmät, ja kannustaa osallistumaan sähköpostien ja sosiaalisen median kautta järjestettävän tiedotuskampanjan avulla. ”Alkukierrokselle Gurgaonissa osallistui vaikuttavasti, ja 500 vapaaehtoista keräsi huomattavan määrän jätettä, yhteensä 1 700 kiloa”, hän sanoi.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kestävään kehitykseen keskittyvät ja moraalisesti tietoiset yritykset pystyvät houkuttelemaan enemmän sijoittajia.

Samankaltaiset artikkelit