Mehta Equitiesin viikon suosituimpia suosituksia ovat Grasim ja Indian Hotels – CaFE Invest News

Top Stocks to watch for the week

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksi avautui noin 110 pisteen erolla ja laski lähes 80 pistettä kohti sulkemista. Nifty päätyi 30 pistettä korkeammalle, kun taas Sensex nousi 90 pistettä.

Sektoreista Nifty Realty -indeksi johti laskua, ja FMCG-osakkeet menestyivät hyvin. Pharma-osakkeiden tulos kirjattiin tiistain aikana merkittävästi.

Teknisesti markkinoiden kauppa käy selvästi yli 22 200:n tukitason. Suurin vastus on 22 500 tasolla. Kaiken kaikkiaan suuntaus on edelleen positiivinen, ja voimme odottaa korkeamman tason nousevan lopulta.

Varastosuositukset:

GRASIM

Osake on noussut päiväkaavioissaan kaikkien aikojen korkeimman 2325:n yläpuolelle. Kun yleinen trendi on positiivinen ja suhteellinen voimaindeksi (14) noin 65:ssä, voimme odottaa osakkeen hyvää vauhtia ja nopeaa siirtymistä kohti 2500:aa. Tiistain istunnon volyymit olivat lähes 1,5 kertaa suuremmat kuin keskimääräinen (30) päivän kaupankäyntivolyymi. varastossa, mikä viestii osakkeen vahvuudesta.

OSTA | CMP: 604,30 | TAVOITE: 650,00 | SL: 575,00

Osake on koskettanut trendiviivan tukimerkkiään 585 ja tehnyt tuen kohdalle nousevan kynttilänjalkakuvion. Kun hotelliosakkeiden yleisnäkymät ovat positiiviset ja päiväkaavioiden suhteellinen voimaindeksi (14) lähellä 57:ää, osake osoittaa hyvää vauhtia.

Odotamme 650:n ja sitä suuremman tavoitteen nousevan osakkeelle. Tiukka stop loss tulee pitää 575:ssä.

Bharti Airtel

Osake on antanut hyvän läpimurron rinnakkaisen kanavan vastusalueensa yläpuolelle, mikä antaa onnistuneen sulkemisen saman yläpuolelle. Kun suhteellinen voimaindeksi (14) on lähellä 77:ää, osake osoittaa yleisesti hyvää vauhtia ja voimaa. Tiukka stop loss tulisi pitää 1315:ssä, jotta riskit voidaan hallita hyvin, ja odotamme 1400:n ja sitä korkeampien tavoitteiden saavuttavan, kun tämä vauhtiralli jatkuu.

Samankaltaiset artikkelit