Titanin osakekurssi laskee tänään 1,4 %, kun heikot marginaalit kompensoivat ensimmäisen vuosineljänneksen kasvua; pitäisikö ostaa, myydä vai pitää?

Stock in Focus

Titan Companyn osakekurssi laski 2 % tänään, päivä sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti, että sen tilikauden ensimmäisen vuosineljänneksen nettotulos laski 4,3 % edellisvuodesta, koska heikot marginaalit kompensoivat liikevaihdon kasvua. Aiemmin eilen, Titan raportoi nettovoitosta Rs 756 crore Q1FY24; tämä johtui 11 897 miljoonan Rs:n liikevaihdosta, mikä on 26 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Välittäjät tarjosivat ristiriitaisia ​​arvioita skriptistä sen neljännesvuosittaisten tulosten jälkeen. Titan Companyn osakkeet laskivat 2,55 % viimeisen 5 päivän aikana ja 4,16 % viimeisen kuukauden aikana, kun taas se nousi 18,22 % viimeisen 6 kuukauden aikana.

”Mielestämme Streetin marginaaliarvio painottuu nyt ohjatun kaistan alimmalle tasolle Q1 pettymyksen ja korkean kilpailun intensiteetin/leimauksen vuoksi. Vaikka pysymmekin luottavaisina markkinaosuuksien kasvuun, TTANin monitoimivahvuuksiin ja Internationalin, Taneiran ja Handbags-yhtiöiden kasvavaan kasvupotentiaaliin, säilytämme lyhyen aikavälin marginaaliepävarmuuden. Alennamme tavoitehintaamme 5 prosentilla 3 000 rupiaan (54x syyskuu-25 EPS) 6–8 prosentin tulosleikkauksella ja 3 miljoonan euron lisäykset.”

”Kunnianhimoisella suunnitelmalla kasvattaa korujen liikevaihtoa 2,5-kertaiseksi 27. tilikauteen mennessä ja sillä on nykyinen 7 prosentin markkinaosuus 4 biljoonan INR:n markkinoilla, joten Titanilla on runsaasti tilaa laajentumiselle. Brändinrakennusponnistelut, myymälöiden laajennukset ja kansainvälisten markkinoiden kehitys lisäävät lisäarvoa, mikä vahvistaa BUY-luokituksen tavoitehinnalla 3 325 Rs (perustuu 60xFY25E EPS:ään).”

”Vaikka Titanin korumarginaalit ovat olleet vaihtelevia vuosineljännekseltä, se saavutti 13 %:n keskiarvon tilikaudella 19–23 (ent. FY21). Leikkaamme marginaaleja, mutta pidämme sen ohjeen alemmassa päässä (12,5 %); FY24 EPS:mme on siten vain 4 % pienempi. Arvostamme Titania 60x Q1FY26E PE:ksi (5 vuoden keskiarvo) tavoitehinnalla 3 425 Rs. Titan on edelleen yksi parhaista valinnoistamme.

Samankaltaiset artikkelit