Miten MTC:n infrastruktuurin kehittäminen houkuttelee investointeja kiinteistöyrityksiin – CaFE Invest News

Investment in real estate companies

Kirjailija: Ayushi Ashar

Mumbain kiinteistömarkkinat kehittyvät jatkuvasti ja tarjoavat tuottoisia mahdollisuuksia sijoittajille ja asunnon ostajille. Kun Bandra Kurla Complex (BKC) vahvistaa asemaansa Keski-Mumbain tärkeimpänä bisnesalueena, huomio siirtyy nyt Mulund-Thane Corridorin (MTC) kasvaviin mikromarkkinoihin Itä-Mumbaissa.

Kun Maharashtran hallitus on myöntänyt huomattavat 50 000 miljoonaa rupiaa infrastruktuurin kehittämiseen viereisellä Thanen alueella, MTC:stä on tulossa ensisijainen kohde asuntoinvestoinneille, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia yhteyksiä ja toivottavaa elämäntapaa.

MTC:ssä on meneillään merkittävä muutos suunniteltujen infrastruktuurihankkeiden myötä, jotka vain lisäävät paikkakunnan yhteyksien tasoa. Nämä kehitystyöt kattavat tiet, ylikulkusillat ja sillat, kuten Thane Bypass Roadin, metrolinjat, lyhentävät matka-aikaa entisestään ja parantavat yleistä elämänlaatua.

Lisäksi metrolinja 4 Wadalasta (Mumbai) Kasarvadavaliin (Ghodbunder road, Thane) Chemburin, Bhandup Mulundin ja Teen Hath Nakan kautta merkitsee merkittävää harppausta MTC:n infrastruktuurin kehityksessä, mikä varmistaa paremmat yhteydet ja luo ihanteellisen ympäristön asuntosijoituksille.

Thanen ympärillä oleva infrastruktuuri on läpikäymässä muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa yhteyksiä ja helpottaa matkustamista Mumbaissa ja sen esikaupunkialueilla. Suuriin hankkeisiin kuuluu innovatiivinen maanalainen Borivali-Thane-tunneli, jonka tarkoituksena on lyhentää matka-aikaa huomattavasti ja tuoda kaupungin kaukaisia ​​kulmia lähemmäksi.

Mumbai Coastal Road Extension ja Eastern Freeway Extension lupaavat lisää yhteyksien parannuksia, kun taas Twin Tube Tunnel -projekti, Thane Bypass Road, pyrkii virtaviivaistamaan liikennevirtaa, kaikki yhdessä luovat pohjan alueen mahdolliselle talouskasvulle ja Goregaon-Mulund Link Roadille ( GMLR) on 12 kilometriä pitkä tieinfrastruktuurihanke, joka yhdistää Mulundin suoraan Goregaoniin. Kun GMLR:n uusi tie on toiminnassa, matka-aika lyhenee jopa 20 minuuttiin.

Strateginen sijoitus:

MTC:n strateginen sijainti on vaikuttanut merkittävästi sen kasvavaan vetovoimaan ja tarjoaa asukkaille arvostetun elämäntavan. Mumbain metropolialueella (MMR) sijaitseva MTC tarjoaa helpon pääsyn Mulundin asemalle, joka on vain 2,7 km:n päässä, ja Thanen asemalle, joka sijaitsee 4 km:n päässä.

Metroasemalle pääsee Teen Haath Nakasta viidessä minuutissa korotettuja teitä pitkin, ja rakennustyöt valmistuvat joulukuuhun 2025 mennessä. Asukkaat pääsevät helposti tärkeimpiin yrityskeskuksiin, kuten BKC, Powai ja Andheri, mikä helpottaa elämäntapaa, joka yhdistää täydellisesti työn ja vapaa-ajan. . Tämä tekee siitä erinomaisen kohteen kiinteistösijoituksille muuttuvien väestötietojen keskellä, mikä on keskeistä MTC:n yhteyksien parantamisessa.

Wagle Estate, joka sijaitsee vain kahden minuutin kävelymatkan päässä MTC:stä, on paremman saavutettavuuden ja talouskasvun partaalla. Thanen kaupungin teollisena sydämenä Wagle Estate hyötyy läheisyydestään suuriin kaupallisiin keskuksiin, kuten Ashar IT Park, Opal Square, MIDC ja Centrum.

Tämä strateginen sijainti yhdistettynä erinomaisiin yhteyksiin ja runsaisiin mukavuuksiin vahvistaa työllistymismahdollisuuksia ja vahvistaa alueen mainetta elinvoimaisena teollisuuskeskuksena.p

Merkittävä kehitys MTC:ssä oli Thanen ensimmäisen kansainvälisen koulun perustaminen vuonna 2005, Finland International School, joka tunnettiin aiemmin nimellä Billabong International School.

Tämä ei ainoastaan ​​korosta Thanen nousua maailmanlaajuiseksi koulutuskeskukseksi, vaan lisää myös sen asumisen haluttavuutta.

Sanjay Gandhin kansallispuisto ja Yogi Hills ovat kävelyetäisyydellä, joten asukkaat voivat nauttia harmonisesta yhdistelmästä kaupunkielämää ja henkeäsalpaavia näkymiä. Tämä näkökohta vetoaa erityisesti luontoa rakastaviin kuluttajiin, joten MTC on ihanteellinen valinta eläkeläisille, eläkeläisille ja nuorille aikuisille asunnon ostajille, jotka haluavat asua lähellä luontoa.

MTC:n asukkaat nauttivat tällä hetkellä seesteisestä tunnelmasta nauttien rehevän vehreyden maalauksellisista näkymistä ja rauhallisesta ympäristöstä. Nautitpa aamukävelyistä puiden latvusteiden keskellä, asukkaat löytävät lohtua luonnon syleilystä ja nostavat heidän elämyksensä ennennäkemättömään korkeuteen.

MTC esittelee poikkeuksellisen mukavan elämäntavan, jota täydentää luonnollisesti viileämpi ilmasto. Sen keskiarvot ovat jatkuvasti kaksi astetta alhaisemmat kuin vastaavat LBS Margin ja GB Roadin varrella, mikä on ainutlaatuinen ominaisuus vilkkaassa kaupunkiympäristössä.

Arvostus:

Infrastruktuurin nopea kehitys yhdistettynä parantuneisiin yhteyksiin ja kasvavaan kiinnostukseen asuinkiinteistöjä kohtaan tulee vaikuttamaan positiivisesti MTC:n kiinteistöjen arvoihin, kasvavilla markkinoilla, joiden CAGR on 10 %.

Kun alue kehittyy edelleen ja houkuttelee lisää yrityksiä, kiinteistöjen hintojen odotetaan nousevan edelleen. Tämä tarjoaa tuottoisen mahdollisuuden sijoittajille, jotka etsivät pitkän aikavälin pääomavoittoja.

Johtopäätös:

MTC:n infrastruktuurin kehittämisen myötä alueen asuinkiinteistöjen kysynnän odotetaan kasvavan rajusti. Strategisen sijaintinsa, paranneltujen yhteyksiensä ja luonnonläheisyytensä ansiosta MTC, Shree Nagar tarjoaa sijoittajille ja asunnon ostajille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää kasvupotentiaalia.

Infrastruktuurin kehittämisen ja asuinkysynnän välinen symbioottinen suhde ennustaa uutta aikakautta Mumbain kiinteistömaailmassa, joka muokkaa tulevien sukupolvien toiveita.

Samankaltaiset artikkelit