ixigon jako saatiin päätökseen 13. kesäkuuta; Näin voit tarkistaa

ixigo allotment, GMP, listing, other details today

ixigon IPO-jako viimeistellään torstaina 13. kesäkuuta. Ixigo, Le Travenues Technology, on online-matkatoimistoteknologiayritys, joka auttaa intialaisia ​​matkustajia suunnittelemaan, varaamaan ja hallitsemaan matkojaan juna-, lento-, bussi- ja hotellimatkoilla. Yhtiön pääpaino on lokalisoidussa sisällössä ja sovellusominaisuuksissa, jotka tähtäävät Tier II ja Tier III matkustajien ongelmiin. Ne auttavat matkustajia tekemään älykkäämpiä matkapäätöksiä hyödyntämällä tekoälyä, koneoppimista ja datatieteeseen perustuvia innovaatioita OTA-alustoillaan, mukaan lukien heidän verkkosivustonsa ja mobiilisovelluksensa.

Siirry ixigon rekisterinpitäjän verkkosivustolle ja siirry julkisiin kysymyksiin. Link Intime India toimii tämän ongelman rekisteröijänä.

Sinun on täytettävä kaikki tietosi, kuten yrityksesi nimi ja PAN-kortin numero

Olet valmis lähtemään. Napsauta vain hakupainiketta tarkistaaksesi jaon tilan.

Liikkeeseenlaskun ylläpitäjä on vastuussa hyvityksestä ja listautumisannin myöntämisestä. Joten sijoittajat, joille ei olisi jaettu osakkeita, saavat rekisterinpitäjältä hyvityksen, joka näkyy pankkitilillä. Hyvityksen odotetaan alkavan kesäkuun 14. päivänä.

Yritys keräsi 740,10 miljoonaa rupiaa uusien emissioiden ja myyntitarjouksen avulla. Se avasi listautumisannin 10. kesäkuuta ja päättyi 12. kesäkuuta. Se piti hintaluokan välillä 88-93 Rs osaketta kohden.

JM Financial, Dam Capital Advisors (entinen IDFC Securities) ja Axis Capital ovat ixigo IPO:n johtavia johtajia.

Samankaltaiset artikkelit