Mikä on välittäjän näkemys IT:stä? JPMorgan Neutral, kun taas Jefferies ylläpitää tasaista puhelua – Market News

What's the brokerage view on IT? JPMorgan Neutral while Jefferies maintains a Steady call

IT-yritykset alkavat pian julkistaa neljännesvuosittain. Mikä on alan kutsumus nyt? No, JPMorgan on kääntänyt sektorin neutraaliksi, koska he näkevät merkkejä ”kasvun pohjalta seuraavien kuukausien aikana, mikä voisi tukea laajentuneen sektorin kerrannaisia”. Heidän mukaansa alaa ajaisi eteenpäin viisi teemaa: ”Kiinnitys kustannussäästöihin, taantuva hidastaminen jälkeenjääneiltä aloilta (TMT, BFSI), myötäsyklisyys, lyhyen aikavälin GenAI-valmistelutyö ja erittäin alhainen perusta vuonna 23. . Tämän pitäisi parantaa osakekannan suorituskykyä CY24:ssä.”

Osakerintamalla välitysyhtiö päivitti Infosysin ja L&T Technologyn ”Neutraalista” ylipainoiseksi. Se myös nosti Tata Consultancy Services-, HCL Technologies-, Mphasis- ja Persistent-luokituksen neutraaliksi. Välitysyhtiö piti kuitenkin Tech Mahindran, Wipron, LTI Mindtreen, KPIT Technologyn ja Tata Elxsin luokituksen ennallaan ”alipainoiseksi”.

Toinen tärkeä meklariyritys, Jefferies on tällä välin nostanut Infosysin, Coforgen ja LTI Mindtreen ostoluokitusta vahvan kasvun näkyvyyden ja suhteellisen mukavuuden ansiosta.

Meklaritalon pitkän aikavälin näkemys IT-alalta säilyy vakaana. Se odottaa myös IT-yritysten leikkaavan kustannuksia katteiden tukemiseksi. Välitysliikkeen pitkän aikavälin näkemys toimialasta on vakaalla tiellä.

Samankaltaiset artikkelit