KCET 2024 -tulokset ilmoitettu: Tarkista tulokset, rajapisteet osoitteessa cetonline.karnataka.gov.in – Koulutusuutiset

KCET 2024 Results Declared: Check scores, cut-off marks at cetonline.karnataka.gov.in

Karnataka Examination Authority (KEA) on julkaissut Karnataka Common Entrance Test (KCET) tulokset tänään 1. kesäkuuta. Hakijat voivat tarkistaa tulokset viralliselta verkkosivustolta cetonline.karnataka.gov.in. Tulosten myötä KEA julkaisee myös vuoden 2024 raja-arvot ja ansioluettelon. Tänä vuonna kokeet pidettiin 18. ja 19. huhtikuuta.

KCET-tulosten tarkistamiseksi oppilaiden on syötettävä rekisteröintinumeronsa ja nimensä neljä ensimmäistä merkkiä.

KCET suoritetaan pääsyä varten erilaisiin Karnatakan osallistuvien instituuttien tarjoamiin BTech-ohjelmiin. Pätevät ehdokkaat voivat osallistua KCET-neuvontakierroksiin lisäpääsyprosesseja varten.

1. Vieraile virallisella verkkosivustolla: kea.kar.nic.in

2. Napsauta tuloslinkkiä etusivulla.

3. Anna valtuustietosi, mukaan lukien hakemuksen numero ja syntymäaika.

4. Tarkastele ja lataa tulostasi.

Ehdokkaat, jotka läpäisevät KCET 2024 -kokeen ja neuvontakierroksen, voivat päästä osallistuvien oppilaitosten erilaisille tekniikan, arkkitehtuurin ja teknologian kursseille. Näitä kursseja ovat BVSc ja AH, B.Sc. (Hons) Maatalous, liikkeenjohto, B.Sc. (Hons) Sericulture, B. Pharma, B.Sc (Hons) Forestry, B.Tech (Bio-Technology) ja Bachelor of Yoga.

Viime vuonna pääsykokeisiin osallistui yli 2,4 lakh opiskelijaa, ja yli 1,21 lakh poikia ja 1,40 lakh tyttöjä osallistui. Koe suoritettiin 592 keskuksessa eri puolilla osavaltiota, mukaan lukien 121 keskusta Bengalurussa. Myös lähes 16 000 ei-kannadigalaista, jotka oli vapautettu pakollisesta kannada-kokeesta, ilmoittautui tenttiin.

Samankaltaiset artikkelit