Realty Hotspot: Miksi Bhiwadi erottuu Delhi-NCR:n tärkeimmistä sijoituskohteista

Why Bhiwadi stands out as the premier investment destination in Delhi-NCR

Delhi-NCR:n kiinteistömaailma on kokenut merkittävän muutoksen, ja pääkaupunki on säilyttänyt asemansa kukoistavana taloudellisen ja kulttuurisen toiminnan keskuksena. Samaan aikaan ympäröivät 2-tason kaupungit ovat nousseet vaikuttaviksi toimijoiksi erityisesti kiinteistöalalla. Näistä erottuu Bhiwadi, joka sijaitsee strategisesti Rajasthanin ja Haryanan rajalla.

Huolellisen kaupunkisuunnittelun ja saumattoman yhteyden Gurugramiin NH-8:n kautta tarjoava Bhiwadista on tullut arvostettu kaupunki. Tekijät, jotka vaikuttavat Bhiwadin asemaan NCR-alueen parhaimpana investointikohteena, ovat nopea kaupungistuminen, työmahdollisuuksien tulva, monipuolinen valikoima mukavuuksia, vankat yhteydet ja kohtuuhintaisten asumisvaihtoehtojen muutos. Nämä elementit yhdessä asettavat Bhiwadin houkuttelevaksi valinnaksi sijoittajille, jotka etsivät kasvua ja potentiaalia kansallisen pääkaupunkialueen dynaamisilla kiinteistömarkkinoilla.

Kaupunki on laajalti ylistetty hyvin organisoidusta ja tarkasta kaupunkisuunnittelustaan, joka on jaettu kolmeen erilliseen vyöhykkeeseen: teollisuus-, kauppa- ja asuinalueisiin. Bhiwadi sijaitsee strategisella paikalla yhtenä sen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Se sijaitsee Delhi-Jaipur National Highwayn (NH-48) varrella ja on yhdistetty saumattomasti Delhi-Mumbai Industrial Corridorin (DMIC) kautta suuriin kaupunkeihin ja teollisuuskeskuksiin, joten se tarjoaa vertaansa vailla olevan saavutettavuuden. Sen läheisyys Indira Gandhin kansainväliselle lentokentälle parantaa yhteyksiä, ja se on monimutkaisesti yhdistetty rautatieasemalle, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen sekä yrityksille että asukkaille.

ANAROCK Researchin mukaan Bhiwadi koki vahvaa kiinteistötoimintaa, jossa myytiin yhteensä 46 760 asuntoa vuosina 2013–2023, mikä kuvastaa huomattavaa kysyntää alueella. Asuntojen myynnin huipentuma saavutettiin vuonna 2013, jolloin tehtiin noin 13 120 asunnon kauppa, jota seurasi lähes 9 000 asunnon kauppa vuonna 2015. Myymättömän asuntovaraston osalta on havaittavissa huomattava trendi. Vuoden 2013 lopussa Bhiwadilla oli noin 9 600 myymätöntä yksikköä, mikä nousi 19 920 yksikköön vuoden 2014 loppuun mennessä merkittävän uuden tarjonnan vuoksi. Vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla myymättömien varastojen määrä kuitenkin väheni huomattavasti, ja jäljellä oli noin 3 540 yksikköä.

Bhiwadin vahva teollisuussektori toimii katalysaattorina sen kasvavalle kiinteistökehitykselle. Lukuisten tuotantoyksiköiden ja teollisuusalueiden ansiosta kaupungista on tullut ensisijainen valinta yrityksille, jotka etsivät kustannustehokkaita mutta strategisesti sijoitettuja tuotantotiloja. Tämä teollisen toiminnan nousu ei ole vain luonut työpaikkoja, vaan on myös lisännyt tarvetta asuin- ja liikekiinteistöille, mikä on edistänyt Bhiwadin kiinteistömarkkinoiden kasvua.

Delhi NCR:n vilkkaalla kiinteistömarkkinoilla, joilla kiinteistöjen hinnat ovat nousseet järjettömälle tasolle, Bhiwadi esittelee itsensä tervetulleeksi vaihtoehdoksi, joka tarjoaa edullisia asumisvaihtoehtoja. Viimeisen vuosikymmenen aikana on tullut selvä muutos kohti suotuisia ja terveystietoisia elämäntapoja. Tätä muutosta korostavat työllistymismahdollisuuksien kasvu, parantunut työpaikkojen vakaus ja yleinen taloudellisen hyvinvoinnin paraneminen. Nämä tekijät yhdessä innostavat yksilöitä perustamaan kestäviä asuntoja, mikä merkitsee huomattavaa suuntausta alueella.

Tämän seurauksena kohtuuhintaisten asumisvaihtoehtojen määrä on alueella lisääntynyt huomattavasti, ja se sisältää tyylikkäitä asuntoja, laajoja huviloita, tontteja ja monia muita hankkeita, joilla on lupaavia mahdollisuuksia tulevaisuuden investointituottoihin. Tämä kohtuuhintaisuustekijä ei vain vetoa mahdollisiin asunnonostajiin, vaan tarjoaa myös houkuttelevia mahdollisuuksia sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää kaupungin nousevia kiinteistömarkkinoita.

Bhiwadi tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoittajille, jotka etsivät lupaavaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Kaupunki on jatkuvan kasvun ja kehityksen vaiheessa, jonka odotetaan johtavan kiinteistöjen arvon nousuun ja merkittäviin pääomavoittoihin sijoittajille. Lisäksi Bhiwadin vuokramarkkinat ovat edelleen vahvat, mikä tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka ovat kiinnostuneita tuottamaan passiivista tuloa sijoituksistaan.

Bhiwadi loistaa mahdollisuuksien majakkana Delhin kiinteistömarkkinoiden eloisassa maisemassa. Sen strateginen sijainti, kukoistava teollisuus, kohtuuhintaiset asumisvaihtoehdot, jatkuva infrastruktuurikehitys ja lupaus merkittävistä sijoitetun pääoman tuotoista tekevät siitä houkuttelevan mahdollisuuden kasvua ja vaurautta etsiville sijoittajille. Tulevat kehitystyöt, kuten Bilaspur-silta, Trauma Center cum District Hospital, AIIMS Rewari jne., ovat myös lisänneet alueen houkuttelevuutta varsin tehokkaasti. Kun Bhiwadi vakiinnuttaa itsensä dynaamisena kaupunkikeskuksena, investoinnit tähän kasvavaan kaupunkiin voisi toimia porttina hyödyntämättömän potentiaalin vapauttamiseen ja lupaavan tulevaisuuden turvaamiseen kiinteistöalalla.

Samankaltaiset artikkelit