Kuinka Big Data muokkaa kiinteistösijoitusten tulevaisuutta Intiassa

How Big Data is shaping the future of real estate investment in India

Intian asuntomarkkinoiden korkeiden seinien ylitse ja ylitse pääseminen ilman ohjausta on vaikeaa. Se voi näyttää potentiaalisille ostajille joukon monimutkaisia ​​valintoja. Silti tonnien datalla on muodostunut uusi polku. Sen avulla sijoittajat voivat löytää oikean tien sellaisella tarkkuudella, jota he eivät ole koskaan ennen nähneet.

Suurin tehokkuus tässä suuressa siirtymävaiheessa on ison datan analytiikka – tappava-jahtaava kone, joka muuntaa valtavat tietomassat siistiksi ja hyödylliseksi älyksi. Markkinatrendeistä ja myytävien tai vuokrattavien kiinteistöjen arvoista ostajien käyttäytymiseen sekä demografiseen siirtymään big datasta on tulossa muutosväline, joka näyttää sijoittajille, mistä heidän pitäisi kaivaa ja löytää kultaiset mahdollisuudet.

Kuvittele skenaario, jossa kokenut sijoittaja, joka käyttää taloudellisia tietoja täynnä olevan arsenaalin resursseja, arvioi huolella kiinteistön arvolupauksen. Yhdellä hiiren napsautuksella hän pääsee käsiksi värikkäisiin karttatasoihin, jotka osoittavat parhaat sijoitusalueet, löytää kehittyvät markkinat, lähteä nousuun ja löytää paikkoja, joissa on suuri kiinteistöpotentiaali saada pääomaa.

Tämä on kuitenkin paljon suurempi. Big data parantaa tapaa, jolla potentiaaliset asunnon myyjät ajattelevat kiinteistöistään. He voivat nyt tarkastella kiinteistön kaikkia puolia pelkän koon ja sijainnin sijaan. Tekoälyn avulla ne voisivat nyt sisältää joitain yksityiskohtia: naapuruston ominaisuuksia, kouluja ja jopa autovarkauksia. Lisäksi järjestelmä laskee sen lisäämällä etäisyyden työstä tehdäkseen täydellisen kartan, jossa virheiden mahdollisuus on pienempi.

Ajatellaan esimerkiksi nopeasti kasvavaa Bengalurua, joka on kukoistava teknologian kehityksen keskus. Nyt sijoittajien on mahdollista paljastaa uusia trendejä dynaamisilla markkinoilla edistyneen data-analytiikan avulla, kuten yhteisasuntomarkkinat ja nuorten ammattilaisten kiinnostus älykkään kodin teknologioihin.

Lisäksi kiinteistöalan toimijat eri puolilla maata lisäävät tekoälyä työnkulkuihinsa. He tekevät tämän yhdessä useiden verkkoteknologiayritysten kanssa Sand Hillin alueella Piilaaksossa.

Lisäksi sen erottava innovatiivinen ominaisuus on kyky ennustaa trendejä. Historiallisten tietojen käyttö asettaa ne kontekstiin nykyisten markkinoiden kanssa, ja tuloksena on kysynnän ennustaminen, kasvukeskittymien määrittäminen ja jopa mahdollisesti tapahtuvien riskipisteiden paikantaminen.

Kuvittele, että pystyt ennustamaan uuden liikennekeskuksen vaikutusta kiinteistöjen arvoihin tai ennakoimaan suuren yrityksen muuttamisen aiheuttamaa heijastusvaikutusta asuntojen kysyntään. Tällainen ennakointi ei ole enää pelkkä unelma; se on todellisuutta, jonka big data on tuonut.

Lisäksi big data on RE:n yhteistyön ja läpinäkyvyyden voima, joka tekee yhteistyötä tietoalustojen voimalla, joka kokoaa yhteen sijoittajat, kehittäjät ja kiinteistönomistajat luoden saumattoman kokemuksen transaktioista ja ekosysteemistä.

Intian asuntomarkkinoiden kehittyvän käsityksen vuoksi big datan rooli ei tässä tapauksessa tee muuta kuin kriittisemmäksi. Numeroilla kulkevat sijoittajat onnistuvat välttämään riskejä ja skaalata uusia korkeuksia pysymällä yleisten markkinoiden edessä. Mitä tapahtuu, on se, että he voivat mukauttaa voittojaan alan muutoksilla.

Lopuksi, eläimen vaisto tai tieteellinen arvaus ei edelleenkään ole ratkaiseva tekijä kiinteistösijoituksen tulevaisuudelle, vaan tietoon perustuva päätöksenteko. Jos käytät suurdataa oppaana, voit neuvotella Intian kiinteistöalan useista leveysasteista siten, että päätöksesi voidaan aina optimoida maksimaalisen tuoton ja hyödyn saavuttamiseksi. Voit olla sydämen rauhassa ja kävellä harkiten tarkkaavaisesti ohjeiden mukaan, jotka voivat varmistaa, että sijoitusvalinnasi tuovat sinulle mahdollisimman suuren tuoton.

Vastuuvapauslauseke: Yllä esitetyt näkemykset ja tosiasiat ovat kirjoittajan omia. Ne eivät välttämättä heijasta Financialexpress.comin näkemyksiäLukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusten tekemistä.

Samankaltaiset artikkelit