Länsi-Bengal Intian ”itäportti”, sanoo pääministeri Modi luodessaan perustan kehitysprojekteille, joiden arvo on 15 000 miljoonaa rupiaa – tiedä projektin yksityiskohdat, kustannukset ja paljon muuta

PM Modi, Modi, West Begal, Modi in West Bengal, Modi news, Modi, Modi in Bihar, Bihar news, Krishnanagar, Modi Krishnanagar

Luotuaan perustan useille yli 7 000 rupian arvoisille kehitysprojekteille Länsi-Bengalin Arambaghissa perjantaina, tänään, pääministeri Narendra Modi oli Krishnanagarissa, missä hän laski peruskiven useille 15 000 rupian arvoisille kehityshankkeille. Nämä hankkeet kattavat useita aloja, kuten sähkö-, rautatie- ja maantieteollisuutta.

Pääministeri loi perustan tälle päivälle useiden hankkeiden joukossa Purulian alueella sijaitsevan Raghunathpurin lämpövoimalan II vaihe. Tämä kahdesta 660 MW:n yksiköstä koostuva laajennus hyödyntää huippuluokan superkriittistä teknologiaa, mikä lisää tehokkuutta. Damodar Valley Corporationin johtama hanke on merkittävä askel maan energiavarmuuden vahvistamisessa.

Tämän lisäksi PM Modi otti käyttöön Mejia Thermal Power Stationin yksiköiden 7 ja 8 savukaasujen rikinpoistojärjestelmän (FGD). Tämä huippuluokan järjestelmä, joka on suunniteltu noin 650 miljoonan rupian kustannuksilla, on suunniteltu poistamaan rikkidioksidia savukaasuista, mikä johtaa puhtaan savukaasun muodostumiseen ja kipsin muodostumiseen, sivutuotteena, jota voidaan käyttää sementtiteollisuus.

Hän vihki tänään käyttöön myös NH-12:n Farakka-Raiganj-osuuden nelikaistaisen tiehankkeen, joka ulottuu 100 kilometriin. Tämä aloite, jonka arvioidut kustannukset ovat noin 1986 miljardia rupiaa, on valmis vähentämään liikenneruuhkia, parantamaan yhteyksiä ja edistämään sosioekonomista kehitystä Pohjois-Bengalissa ja Koillis-alueella.

Lisäksi pääministeri omisti kansakunnalle Länsi-Bengalissa neljä rautatiehanketta, joiden yhteisarvo on yli 940 miljoonaa rupiaa. Näitä ovat Damodar-Mohishila-rautatien kaksinkertaistaminen, kolmannen linjan perustaminen Rampurhatin ja Murarain välille, Bazarsau-Azimganj-rautatielinjan kaksinkertaistaminen ja Azimganjin Murshidabadiin yhdistävän uuden linjan luominen. Näiden pyrkimysten on määrä vahvistaa rautatieyhteyksiä, virtaviivaistaa tavaraliikennettä ja edistää alueen taloudellista ja teollista kasvua.

Projekteja avattaessa PM Modi sanoi, että savukaasujen rikinpoistojärjestelmä (FGD) on esimerkki ”Intian vakavuudesta ympäristökysymyksiä kohtaan”. Hän lisäsi, että Länsi-Bengalin osavaltio toimii Intian ”itäisenä porttina” ja sillä on valtavasti mahdollisuuksia itäiselle alueelle.

Samankaltaiset artikkelit