Ethereum ylittää 3 800 dollarin rajan – Digital Transformation News

This hike in price can be attributed to the potential approval of spot Ethereum ETFs

Bitcoinin (BTC) asettaessa ennätyksiä vuonna 2024 Ethereum näyttää olevan lähellä toista, kun kryptovaluutta on ylittänyt 3 800 dollarin tason. Ymmärrettyjen tietojen mukaan kryptovaluutta saavutti ennätystason viimeksi tammikuussa 2022.

6. maaliskuuta 2024 (17.13 Intian normaaliaikaa) hakemuksen tekohetkellä Ethereumin kauppa oli lähellä 3 900 dollarin tasoa, ja sen markkina-arvo kasvoi lähes neljä prosenttia ja 24 tunnin kaupankäynti noin 61,25 prosenttia. volyymi, kuten CoinMarketCap, kryptohintaseurantasivusto, ilmoitti. Verkkosivusto mainitsi markkina-arvon olevan noin 465 miljardia dollaria ja 24 tunnin kaupankäynnin volyymi hieman yli 51 miljardia dollaria.

Uskotaan, että tämä hinnannousu johtuu spot-Ethereum-pörssissä noteerattujen rahastojen (ETF) mahdollisesta hyväksymisestä, joka voi tapahtua toukokuussa 2024. Viimeaikaisten tapahtumien aikana viranomaisilmoitus paljasti kuitenkin, että Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea teki kehotus lykätä sijoitusrahastoyhtiö BlackRockin Ethereum ETF -sovellusta. Kerrotaan, että BlackRock teki hakemuksen iShares Ethereum Trust -hakemuksestaan ​​marraskuussa 2023.

Samankaltaiset artikkelit