Sisäänrakennettu petosten havaitseminen: NFT-ympäristön turvallisuuden parantaminen – Digital Transformation News

Distributing NFTs across multiple wallets can ensures that a single breach doesn’t cause an overall loss

Kerran kadonnut tai varastettu NFT on usein peruuttamaton! Etkö halua joutua tähän tilanteeseen? Siksi turvallisuuden etusijalla oleva ajattelutapa on erittäin tärkeä arvokkaiden NFT-laitteiden suojaamiseksi, olitpa sitten kokenut keräilijä tai harkitset ensimmäistä sukellustasi NFT-maailmaan.

Vaikka NFT:t on rakennettu erittäin turvalliselle lohkoketjuteknologialle, ne ovat silti alttiita erilaisille tietoturvariskeille, hakkeroille ja uhille. Heinäkuun 2021 ja heinäkuun 2022 välisenä aikana ilmoitettiin varastetuiksi yli 100 miljoonan dollarin arvosta NFT:tä erilaisten huijausten kautta. Pelkästään heinäkuussa varastettiin 4 600 NFT:tä. (ennätysten korkein kuukausi!). Järkyttävää eikö? Koska näillä digitaalisilla resursseilla on merkittävää arvoa, hakkerit ja huijarit löytävät jatkuvasti erilaisia ​​tapoja hyödyntää porsaanreikiä. Siksi NFT-suojaus vaatii huolellista huomiota ja tehokkaiden toimenpiteiden toteuttamista, jotka takaavat suojauksen kaikilta mahdollisilta osin.

Mutta voidaanko NFT:n eheys taata? Mitä toimenpiteitä ostajien ja kehittäjien tulisi tehdä NFT-tietojen suojaamiseksi? Turvallisuus ei ole koskaan kertaluonteinen tehtävä. Ole kehittäjä tai sidosryhmä, tässä on joitain parhaita käytäntöjä, joita voidaan toteuttaa parantaaksesi NFT:iden turvallisuutta.

Älykkäät sopimukset ovat NFT:n perusta, joka suorittaa automaattisesti toimintoja ennalta määrättyjen kriteerien perusteella. Näillä sopimuksilla valvotaan NFT:n luomista, siirtoa ja hallintaa. Koodissa olevat virheet ja hyväksikäytöt voivat johtaa vakaviin seurauksiin, ja ne voivat olla porsaanreikä haitallisille toimijoille varastaa arvokasta omaisuutta. Siksi NFT-ekosysteemin pitkän aikavälin elinkelpoisuuden varmistamiseksi on tärkeää, että kehittäjät ja sijoittajat arvioivat sitä jatkuvasti ja käsittelevät sitä. Kehittäjät, jotka noudattavat vakiintuneita standardeja, kuten ERC 721 ja ERC 1155, ja ottavat käyttöön vankkoja turvatoimia, on ensiarvoisen tärkeää tietojen eheyden säilyttämiseksi.

Säännölliset tietoturvatarkastukset ovat välttämättömiä NFT-ympäristön taustalla olevien haavoittuvuuksien paljastamiseksi. Se on investointi tietoturvaan, joka sisältää lähdekoodin, sopimusten, projektien ja taustalla olevien järjestelmien huolellisen tarkastelun. Sekä NFT-sopimuskehittäjien että sijoittajien tulee olla ennakoivia suorittamalla rutiiniturvatarkastuksia ja poistamalla mahdolliset haavoittuvuudet paikan päällä. Tämä korjaa ongelmat ennaltaehkäisevästi ennen kuin ne aiheuttavat merkittäviä uhkia. Lukuisia kolmansien osapuolien lähteitä on saatavilla helpottamaan tietoturvatarkastuksia, joiden yhteinen tavoite on parantaa tapahtumien turvallisuutta ja luotettavuutta.

NFT:n jakaminen useisiin lompakoihin varmistaa, että yksittäinen rikkomus yhdellä tavalla ei aiheuta kokonaistappiota. Digitaaliset lompakot luokitellaan kuuma- ja kylmälompakoihin. Hot lompakot ovat usein läsnä verkossa, joten ne ovat alttiita nopeille tappioille. Tätä lompakkoa voidaan käyttää lyömiseen, pieni-/keskiarvoisten omaisuuserien kääntämiseen ja korkean riskin toimintaan. Kylmälompakko on fyysinen laite, joka harvoin muodostaa yhteyttä Internetiin. He ovat immuuneja verkkohakkerointiyrityksille, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon arvokkaimpien NFT-tiedostojen tallentamiseen. Eron ymmärtäminen ja sopivien lompakoiden valitseminen tarpeen mukaan on ratkaisevan tärkeää digitaalisen omaisuuden turvallisuuden ja turvallisuuden kannalta.

Digitaalisten varojen turvaaminen ulottuu myös laajempaan NFT-yhteisöön, jolla on myös aktiivinen rooli. Proaktiivisuus, erilaisten uhkien ymmärtäminen ja kehittyneiden turvatoimien jatkuva oppiminen ovat tärkeitä. Kaksitekijäisen ottaminen käyttöön (2FA), vahvojen salasanojen käyttö ja valppaus tietojenkalasteluyrityksiä vastaan ​​ovat tapoja pysyä ennakoivasti uhkia vastaan. Osallistuminen verkkoyhteisöjen kautta ja kollektiivisen tiedon hyödyntäminen edistävät merkittävästi tehokkaiden turvatoimien täytäntöönpanoa. Seuraamalla jokaista vaihetta huolellisesti NFT-yhteisö voi olla ensimmäinen puolustuslinja haitallisia toimia vastaan ​​ja edistää turvallisempaa ekosysteemiä. BitsCrunchin Unleash NFT:t ymmärtävät syvällisesti NFT-ekosysteemin ja tarjoavat vertaansa vailla olevia analyyttisiä oivalluksia, jotka auttavat tekemään tietoisia päätöksiä NFT-tilassa.

Yllä mainittujen parhaiden käytäntöjen noudattaminen varmistaa arvokkaiden digitaalisten resurssien pitkäikäisyyden ja turvallisuuden NFT-maailmassa. Tämä maisema paranee ja kehittyy jatkuvasti, joten pysyminen ajan tasalla sääntelykeskusteluista, mahdollisista lainmuutoksista ja uusimmista turvatoimista ovat tärkeitä sekä kehittäjille että sijoittajille turvallisemman NFT-ympäristön luomiseksi.

Maailmassa, jossa NFT:t ovat enemmän kuin vain keräilyesineitä, niiden turvallisuus on yhteinen vastuu!

Samankaltaiset artikkelit