”Abhyudaya pyytää asiantuntijalausuntoa RBI:n liikkeen laillisuudesta” – Banking & Finance News

Abhyudaya Co-operative Bank, chairman Sandeep Ghandat, Sandeep Ghandat, Abhyudaya Co-operative Bank news, RBI, RBI news

Abhyudaya Co-operative Bankin hallitus pyytää asiantuntijoiden näkemyksiä Intian keskuspankin (RBI) toiminnan laillisuudesta, joka korvaa pankin hallituksen, puheenjohtaja Sandeep Ghandat kertoi FE:lle. ”Otamme asiantuntijoiden näkemyksen varmistuaksemme tämän toimenpiteen laillisuudesta. Teemme liikevoittoa, hän sanoi.

Ghandat sanoi, että lainanantajalla on jo RBI:n nimittämä ylimääräinen johtaja Rajendra Kumar hallituksessaan kahden viime vuoden ajan. RBI:n virkamiehet Ghandat sanoi, että suorittivat kuukausikatsaukset ja sanoivat, että seuraava kokous oli tarkoitus pitää Mumbain esikaupunkialueella 29. marraskuuta.

Osuuspankki on pystynyt leikkaamaan huonot lainansa 1 550 miljoonasta alle 1 200 miljoonaan rupiaan viimeisen kahden vuoden aikana. Hän myi 1 000 miljoonan rupiaa huonoja lainoja omaisuuden jälleenrakennusyhtiöille ja sai myös 200 miljoonaa rupiaa viimeisten 4-5 vuoden aikana, hän sanoi.

”He syyttävät meitä siitä, ettemme tee mitään, mutta teimme yhteistyötä. Ylin johto ovat kaikki perustajia, he rakensivat pankin ja osallistuivat sen kasvuun. Tehostimme palautumispyrkimyksiämme, koska halusimme tehdä hyviä tuloksia kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä”, hän sanoi.

Ghandat sanoi: ”…pankki kärsi paljon Covid-19:n ja demonetisoinnin vuoksi.”

Kustannusten alentamiseksi lainanantaja on vähentänyt henkilöstöään, sulkenut kolme konttoria ja pakottanut omistajat alentamaan vuokraa olemassa olevissa myymälöissä. ”Oli vähintään 10 parametria, joilla voimme leikata kustannuksia, ja oli 10 muuta parametria, joilla voimme tehdä enemmän voittoa”, hän sanoi.

Ghandat väitti ”oppositiopuolueiden” levittämän viimeaikaiset huhut RBI:n Abhyudaya Co-operative Bankin toimiluvan peruuttamisesta ja toisti, että kenelläkään, mukaan lukien RBI:n nimittämä johtaja, ei ollut päivitystä asiasta.

”Pankki ei ole ongelmallinen, he (sääntelyviranomaiset) ajattelevat, että kasvamme hitaasti. Otamme laiminlyönneitä kiinteistöjä hallintaansa, julkaisimme kymmenen tarjouskilpailua kiinteistöjen myynnistä (NPA), mutta ostajaa ei ole, koska monet pankit myivät NPA-kiinteistöjään. Ostajia on vähemmän ja myyjiä enemmän”, Ghandat sanoi ja lisäsi, että jos pankki olisi likvidoinut Mumbain esikaupunkialueensa, se olisi yksin hankkinut vähintään 200 miljoonaa rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit