Zeeve paljastaa Traceyen lohkoketjureskontin ja älykkäiden sopimustietojen indeksointiin – Digital Transformation News

Official data has shown that Zeeve is a Rollups-as-a-Service provider (Image: PR Handout)

Zeeve, blockchain Infrastructure-as-a-Service -alusta, on julkaissut työkalun, nimeltään Traceye, lohkoketjukirjanen ja älykkäiden sopimustietojen indeksointiin.

Virallisen julkaisun mukaan Traceye tukee blockchain-protokollia, sovellusketjuja ja kokoelmaa indeksointisolmuilla. Jotta kehittäjät ja yritykset kuluttaisivat vähemmän aikaa itseisännöidyn infrastruktuurin hallintaan samalla kun indeksoidaan ja dekoodataan raakaa lohkoketjudataa, Traceyen ymmärretään hyödyntävän avoimen lähdekoodin datan indeksointiprotokollia, kuten Graph-verkkoa ja Subqueryä. Raporttien mukaan Traceye pystyy palvelemaan lohkoketjuekosysteemejä, kuten EVM-, Substrate- ja Cosmos SDK -ketjuja näiden tarjousten avulla, mukaan lukien sovellusketjut ja rullat. Uskotaan, että muun muassa julkisilla verkoilla, kuten Ethereum, Polygon, BSC, Gnosis, Fantom, Optimism, Avalanche, Arbitrum, on oletustuki Traceyessa.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan Traceye tarjoaa ominaisuuksia, kuten indeksoinnin, jälkitäyttötiedot viisi kertaa nopeammin, dataviiveen minimoiminen yli 50 prosentilla, huoltovapaa, käytettävyys 99,99 %:n käytettävyydellä, ketjun uudelleenorganisoinnin automaattinen synkronointi ja lisäarvoa tuovat ominaisuudet. . Lisäksi Traceye voi tarjota myös liiketoimintavaatimuksia koskevia tarjouksia, joihin kuuluvat jaetut indeksoijat aligraafien käyttöönottoa tai siirtoa varten, graafisolmu aligraafiprojektien yksinomaiseen hallintaan ja skaalautumiseen sekä osagraafikonsultointi, joka tarjoaa räätälöityjä aligraafit yritysten dApp-tarpeisiin.

”Uskon, että Traceyen käyttäjien ei tarvitse huolehtia tietojen epäjohdonmukaisuudesta tai indeksointisolmujen ylläpidosta. Kehittäjät, jotka rakentavat kaikkia DeFi-sovelluksia, metaverse- tai peli-dApp-sovelluksia tai ketjun sisäisiä tietoalustoja, joissa reskontra-/älysopimustiedot ovat välttämättömiä, voivat käyttää hallittuja infrastruktuurisolmujamme kirjoittamatta monimutkaista koodia tietojen hakemiseen ja suodattamiseen. Tämän pitäisi antaa projekteille mahdollisuus toimittaa dApp-sovelluksensa päivissä viikkojen sijaan hyödyntäen mukautettuja GraphQL-sovellusliittymiä. Uskomme, että Traceye tarjoaa käyttäjille kokemuksen heidän blockchain-datatarpeisiinsa”, Ravi Chamria, yksi perustajista ja Zeeven toimitusjohtaja, sanoi.

Samankaltaiset artikkelit