ARIA julkaisee beta-alustan navigoidakseen kryptovaluuttasijoituksissa – Digital Transformation News

Going by ARIA’s official website, it aims to disrupt the status quo in cryptocurrency investments

ARIA, kryptovaluuttojen algoritminen luokitus- ja sijoitusanalyysialusta, on ilmoittanut beta-alustansa käynnistämisestä.

Virallisen tiedotteen mukaan beta-alusta on virallisesti käytössä 26. lokakuuta 2023 alkaneen jatkuvan rekisteröitymisjakson jälkeen. Tietojen mukaan beta-jakso jatkuu vuoden 2024 ensimmäiselle neljännekselle. ARIA:ssa on kuulemma uutiskokooja. joka toimittaa reaaliaikaisia ​​päivityksiä yli 50 lähteestä ja varmistaa, että käyttäjät ovat varusteltu kvantitatiivisilla mittareilla ja pysyvät ajan tasalla kryptovaluuttojen uusimmasta kehityksestä.

”Uskomme ARIAssa, että jokaisella käyttäjällä on rooli alustamme tulevaisuuden muovaamisessa. Tämä beta-vaihe kutsuu käyttäjämme osallistumaan ja antamaan palautetta, jonka pitäisi olla avainasemassa kehitettäessä alustaa, joka on suunniteltu antamaan kaikille mahdollisuus navigoida digitaalisen omaisuuden maailmassa. Yhdessä pyrimme rakentamaan enemmän kuin alustan; aiomme rakentaa käyttäjäkeskeisen ekosysteemin, joka määrittelee uudelleen tavan, jolla suhtaudumme kryptovaluuttasijoituksiin”, ARIAn toinen perustaja ja toimitusjohtaja Jonathan Solomon korosti.

Samankaltaiset artikkelit