SEBI etsii lisää aikaa Adani-ryhmätutkimuksen loppuun saattamiseen

SEBI Adani case, Adani case latest news, SEBI latest news on Adani, Adani, SEBI, Adani Hindenberg

Intian markkinoiden sääntelyviranomainen SEBI on pyytänyt 15 päivää lisää Adani-ryhmän toimien tutkimiseen, se sanoi maan korkeimmassa oikeudessa.

Intian arvopaperi- ja pörssilautakunta (SEBI), jonka oli määrä antaa raporttinsa maanantaina, ilmoitti saaneensa päätökseen 17 tutkinnan 24:stä transaktiosta, jotka se oli ottanut tutkittavaksi.

SEBI on pyytänyt lisätietoja muilta sääntelyviranomaisilta ja ulkomaisilta lainkäyttöalueilta suunnitellakseen jatkotoimia.

Sääntelyviranomainen sanoi, että se on edistynyt merkittävästi tutkimuksissa, mutta tiettyjä liiketoimia koskevien vireillä olevien tutkintatoimien vuoksi olisi ”oikeudenmukaisen edun mukaista” saada viisitoista päivää lisää loppuraportin jättämiseen.

Konsernin pörssiyhtiöt menettivät yli 100 miljardia dollaria markkina-arvostaan ​​aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen Hindenburg Research esitti useita hallintoon liittyviä huolenaiheita. Ryhmä on kiistänyt syyllistyneensä väärinkäytöksiin.

Tämän jälkeen korkein oikeus pyysi SEBI:tä tutkimaan esitetyt syytökset ja toimittamaan johtopäätöksensä maaliskuussa muodostetulle kuuden jäsenen paneelille, johon kuului eläkkeellä oleva tuomari ja kokeneet pankkiirit.

Samankaltaiset artikkelit