Tel Avivin pörssi tekee yhteistyötä Fireblocksin kanssa

Fireblocks is a digital asset platform

Cointelegraphin mukaan Israel aikoo ottaa käyttöön enemmän kryptovaluuttapohjaisia ​​sääntelymahdollisuuksia maan ainoalla julkisella pörssillä. Sen odotetaan valmistautuvan tarjoamaan uusia kryptopalveluita.

Lähteet paljastivat, että Tel Avivin pörssi (TASE) on allekirjoittanut sopimuksen Fireblocksin, digitaalisen omaisuuden alustan, kanssa valikoiman uusia digitaalisen omaisuuden tuotteita ja palveluita yhteistyössä.

”Olemme horjumattomia pyrkimyksissämme mullistaa alaa ja paikallisia pääomamarkkinoita, ja tämä yhteistyö on osoitus omistautumisestamme turvallisten, säänneltyjen ja innovatiivisten digitaalisten omaisuusratkaisujen toimittamiseen”, TASE:n selvitysjohtaja Orly Grinfeld selitti.

Michael Shaulov, yksi Fireblocksin perustajista ja toimitusjohtaja, mainitsi, että yrityksen uusi yhteisyritys TASE:n kanssa perustuu Project Eden -aloitteeseen, joka on omistettu lohkoketjuinfrastruktuurin soveltamiseen digitaalisten valtion joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskussa ja maksussa. Oletettavasti Fireblocks ja kryptoyritys BlockFold olivat osallistuneet kesäkuun 2023 alussa valmistuneen projektin testausvaiheeseen, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit