ZEE5 julkistaa kampanjan Azaadi Ka Jashn, ZEE5 Ke Sang juhlistaakseen itsenäisyyspäivää

As part of the campaign, the platform is offering 76 premium SVOD titles streaming across languages, at zero cost

ZEE5 on julkistanut uusimman kampanjansa ”Azadi Ka Jashn, ZEE5 Ke Sang” juhlistaakseen 76. itsenäisyyspäivää. Viiden päivän kampanja alkaa 11. elokuuta 2023, jonka aikana kuluttajat voivat saada 100 rupiaa alennuksen ZEE5:n vuositilauksesta. Osana kampanjaa alusta tarjoaa 76 ensiluokkaista SVOD-nimikettä suoratoistona eri kielillä ilman kustannuksia.

Manish Kalra, ZEE5 Intian liiketoimintajohtaja, sanoi kampanjasta: ”Me ZEE5:ssä uskomme laadukkaan viihteen demokratisoimiseen ja hyvän sisällön saatavuuden mahdollistamiseen. Olemme nähneet vahvan H1:n menestyksekkäillä projekteilla eri kielillä Bandaan, Tarlan, Ayalin, Shabaash Feludan ja Vyavasthan kanssa muutamia mainitaksemme. Tämä kampanja käynnistää juhlakauden tehokkailla julkaisuilla, jotka vahvistavat arvoehdotuksemme katsojille entisestään.”

Lisäksi kokoonpanossa on Intian kulttuurista ja kielellistä monimuotoisuutta edustavia nimikkeitä tamiliksi, teluguksi, bengaliksi, panjabiksi, kannadaksi, marathiksi ja malajalamiksi.

”Olemme nähneet AVOD-katsojien määrän räjähdysmäisen kasvun ja sen myötä myös premium-sisällön kysyntä on kasvanut merkittävästi. ZEE5 on sitoutunut tarjoamaan laadukasta viihdettä arvostetuille käyttäjillemme. Tällä kampanjalla varmistamme AVOD-yleisöillemme entistä paremman pääsyn laajaan sisältökirjastoomme, jossa on 76 premium-nimikettä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi hindiksi ja alueellisilla kielillä. Sitoutumisemme monipuolisten, mukaansatempaavien tarinoiden tarjoamiseen katsojillemme on edelleen horjumatonta, ja tämä kampanja on tämän lupauksen kunniaksi”, Abhirup Datta, AVOD-markkinoinnin johtaja, ZEE5 lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit