Southern Peripheral Road: Lupaava kiinteistökohde Gurugramissa

Southern Peripheral Road: A promising realty destination in Gurugram

Southern Peripheral Road (SPR) on yksi Gurgaonin keskeisistä kiinteistökäytävistä, ja se ulottuu Gurgaon-Faridabad Roadista lähellä Sektoria 58 sen yhteyteen NH-48:aan lähellä sektoria 74A, leikkaaen Sohna Roadin Badshahpur Chowkissa. Tämä kehittyvä käytävä Etelä-Gurgaonissa yhdistää useita kehittyneitä ja kehittyviä sektoreita, jotka vastaavat asuin-, kaupallisen ja teollisuuden kysyntään.

SPR:lle on ominaista sekoitus valmiita ja käynnissä olevia kerrostalo- ja rakennuslattiaprojekteja.

SPR:stä puhuessaan Realistic Realtorsin aluejohtaja Mohit Batra sanoo: ”Kiinteistöjen kysyntä Southern Peripheral Roadin (SPR) varrella Gurugramissa on kokemassa huomattavaa nousua, joka on harmoninen kaupunkikehityksen crescendon kanssa. Tästä käytävästä on tullut haluttu kohde, joka johtuu merkittävistä edistysaskeleista infrastruktuurissa, yhteyksissä ja erilaisissa elämäntapapalveluissa, jotka palvelevat älykkäiden asunnonostajien mieltymyksiä. Asuntojen kasvava kysyntä lisää samalla toimisto- ja liiketilojen tarvetta.”

16 kilometriä pitkästä osuudesta on tullut erittäin tärkeä alueen kiinteistökehitykselle, koska se on helposti saavutettavissa kaupungin muista tärkeistä asuin- ja liikekeskuksista.

Lisäksi alueesta on tulossa myös Gurgaonin muiden tärkeiden mikromarkkinoiden, kuten Sohna Roadin, Golf Course Roadin, Cyber ​​Cityn, Udyog Viharin jne., keskeiseksi yhteyspisteeksi tai hermokeskukseksi. Tällaiset yhteydet ovat hyödyllisiä sijoittajille ja toimivat kiinteistökehityksen kasvumagneetti.

”SPR yhdistää Golf Course Roadin National Highway 48:aan, alkaen sektorista 58 ja päättyen sektoriin 74A ja kattaa 11 sektoria Gurugramissa. SPR on kokenut nopean infrastruktuurin kehityksen, kun valtion ja yksityiset tahot ovat investoineet moderniin infrastruktuuriin helpottaakseen liiketoimintaa. SPR:n kiinteistöt tarjoavat yrityksille erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten SCO:n tontteja, toimistotiloja, liikkeitä, teollisuuspuistoja ja logistiikkakeskuksia. Investointi SCO:n tontteihin ja liikekiinteistöihin SPR:llä tarjoaa välittömiä etuja ja pitkän aikavälin potentiaalia, sillä kiinteistöjen arvon odotetaan nousevan jatkuvan infrastruktuurin kehittämisen myötä. Alueen kukoistava liiketoimintaekosysteemi ja talouskasvu tekevät SPR:stä halutun sijoituskeskuksen”, sanoo Renu Singh, Aarize Groupin myynti- ja markkinointijohtaja.

SPR:n infrastruktuurikehityksen lisäksi äskettäin kehitetty Vatika Chowkin alikulkusilta on suunniteltu mullistamaan eteläisen perifeerisen tien uudet sektorit päivittäisten työmatkojen lisäksi.

Alaskulku on valmis tuomaan merkittävän muutoksen yhteyksissä ja parantamaan lukemattomien henkilöiden jokapäiväistä elämää SPR-alueella ja sen läheisyydessä. Faridabadiin ja NH-8:aan suuntaavat työmatkalaiset voivat odottaa sujuvampia, ruuhkattomia matkoja, jotka vapauttavat heidät päivittäisistä liikennerutiineista, jotka aikoinaan määrittelivät heidän rutiinejaan.

”Vatika Chowkin avajaiset ovat tarjonneet kaivatut yhteydet SPR:n sektoreille, erityisesti sektorille 70 ja sen lähialueille. Tämä alikulkusilta, joka on tärkeä osa GMDA:n visiosuunnitelmaa, muuttaa SPR:n saumattomaksi, signaalittomaksi liikkumiskäytäväksi Sohna Elevated Roadin kautta”, sanoo Vineet Dawar, Elan Groupin myynti- ja strategiajohtaja.

SPR:n on määrä muuttaa vastakehittyneitä sektoreita, ja se keskittyy erityisesti sektoreihin 70–76. Näiden alueiden asukkaat ja yritykset ovat uuden saumattomien toimialojen välisten yhteyksien aikakauden kynnyksellä, mikä puolestaan avaa mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen.

Keskeisten infrastruktuurikehitysten ja DLF:n kaltaisten merkittävien toimijoiden tultua näyttämölle sektorit 76 ja 77 ovat valmiita olemaan Gurugramin seuraavat halutut mikromarkkinat. Sen sijaan sektorilla 70 Elan Epic erottuu yhtenä Intian uraauurtavista kaupallisista ja vähittäiskaupan projekteista, joka tarjoaa saumattomia yhteyksiä näkyviin maamerkkeihin. Gurugramin jatkuvasti kehittyvässä maisemassa infrastruktuurin kehittäminen on liikkeellepaneva voima, joka vie sektorit 75-77 kohti valoisaa uutta tulevaisuutta, jossa liitettävyys ja kiinteistömahdollisuudet kukoistavat käsi kädessä.

SPR:n kiinteistöt tarjoavat yrityksille erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten toimistotiloja, liiketiloja, teollisuuspuistoja ja logistiikkakeskuksia. Alan asiantuntijoiden mukaan SPR:n liikekiinteistöihin sijoittaminen voi tuoda välittömiä etuja ja pitkän aikavälin potentiaalia, sillä kiinteistöjen arvon odotetaan nousevan jatkuvan infrastruktuurin kehittämisen myötä. Alueen kukoistava yritysekosysteemi ja talouskasvu tekevät SPR:stä edelleen halutun liikekiinteistösijoituskeskuksen.

Samankaltaiset artikkelit