Shriram General Insurance tavoittelee 60 prosentin vakuutusten uusimista kahdessa vuodessa

Shriram General

Shriram General Insurance aikoo nostaa vakuutusten uusimisastetta noin 60 prosenttiin seuraavan kahden vuoden aikana nykyisestä 40 prosentista.

”Teemme paljon työtä lisätäksemme politiikan uudistamista. Vakuutusosastomme ottaa yhteyttä vakuutettuihin varmistaakseen heidän matkapuhelinnumeronsa, koska se on suuri haaste yleisvakuutusalalla”, sanoo Anil Aggarwal, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Hän lisäsi, että yhtiö käy keskusteluja taloudellisten neuvonantajien kanssa keinoista kannustaa paremmin politiikan uudistamista.

Vakuutuksen uusimisaste viittaa niiden vakuutuksenottajien prosenttiosuuteen, jotka päättävät uusia vakuutuksensa. Vaikka Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomainen ei paljasta lukuja vakuutusten uusimisesta alan tasolla, se on kehottanut yleisvakuutusyhtiöitä rakentamaan pitkäaikaisia ​​suhteita vakuutuksenottajien kanssa.

Siitä huolimatta alan asiantuntijat huomauttavat, että autovakuutusten uusimisaste on tällä hetkellä noin 45 prosenttia.

Shriram General Insurancen nettotulos nousi 47 % vuodentakaisesta (yoy) 217 ​​miljoonaan rupiaan vuoden 2023-24 ensimmäisellä puoliskolla (huhti-maaliskuu).

Bruttomaksutulo nousi huhti-syyskuussa 32 % vuotta aiemmasta 1 310 biljoonaan. Noin 83 % yhtiön vakuutuksista myönnettiin digitaalisen tilan kautta.

Liikennevakuutussegmentin bruttomaksutulo nousi 30. syyskuuta 1 185 miljoonaan ruplaan vuoden takaisesta 920 miljoonasta ruplasta. Noin 90 % yhtiön maksuista tulee liikennevakuutustoiminnasta.

”Muun kuin moottorin osalta keskitymme olemassa oleviin tuotteisiin, kuten palovakuutukseen. Olemme luoneet insinööritiimin, joka tarkastaa riskit. Teemme päätökset sen perusteella, hän sanoi.

Kaiken kaikkiaan yhtiö odottaa bruttomaksun nousevan kuluvalla tilikaudella 40 % ja ensi vuonna 33 %.

Yhtiön vakavaraisuussuhde on 4,66, kun lakisääteinen vaatimus on 1,5.

Vakavaraisuusaste mittaa vakuutusyhtiön pääoman suuruutta verrattuna riskiin, jonka se on ottanut osana liiketoimintaansa. Mitä korkeampi vakavaraisuussuhde on, sitä vahvempi on yhtiön kyky selviytyä saatavien kasvusta.

Esimerkiksi ICICI Lombard Vahinkovakuutuksen vakavaraisuusaste oli syyskuun 30. päivänä 2,59.

– Toimintapääoma laskee hitaasti. Kun kasvamme 40 prosentin vauhtia, vakavaraisuusaste laskee alle 4,5:n tämän tilikauden loppuun mennessä”, hän sanoi ja lisäsi, että yhtiön tavoitteena on pitää vakavaraisuusaste välillä 2,5-3.

Vuonna 2008 perustettu Shriram General Insurance on Shriram Groupin ja Afrikan johtavan finanssipalvelukonsernin Sanlamin yhteisyritys.

Samankaltaiset artikkelit