OKX tekee kumppanuuden Polygon Labsin kanssa paljastaakseen X1-testnetin – Digital Transformation News

In upcoming weeks, OKX and Polygon Labs are expected to announce more details on the collaboration

Salauspörssi OKX ja lohkoketjuyritys Polygon Labs ovat ilmoittaneet käynnistävänsä testiverkon X1:lle, Ethereum-pohjaiselle verkolle, joka on rakennettu Polygon Chain Development Kit (CDK) -paketilla.

Virallisen julkaisun mukaan X1 antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa ketjun ekosysteemiään ja muodostaa yhteyden OKX:n yli 50 miljoonan käyttäjän kanssa Polygon- ja Ethereum-yhteisöissä. Ymmärrettyjen tietojen mukaan X1 toimii OKX:n uutena alkuperäisenä verkkona ja tarjoaa käyttäjille ja kehittäjille pääsyn globaaleihin lohkoketjuekosysteemeihin. Tietojen mukaan X1:n natiivi token on OKX:n alustatunnus OKB, jota käytetään verkon kaasumaksujen maksamiseen. Lähteet viittaavat siihen, että X1 käyttää ZK-todisteita transaktiokustannusten pienentämiseksi ja mahdollistaa EVM-pohjaisten dAppien käyttöönoton.

”Uskon, että X1 on tukipilari pyrkimyksissämme kouluttaa ja tuoda käyttäjiämme ketjuun ja Web3.0:n maailmaan. Tämä verkko on tarkoitettu kehittäjille, jotka voivat rakentaa X1:lle käyttäjäystävällisten Web3.0-sovelluksien toimittamiseen, säilyttäen samalla yhteentoimivuuden muiden verkkojen ja ekosysteemien kanssa. Tekemällä yhteistyötä Polygon Labsin kanssa pyrimme tuomaan lisää rakentajia, enemmän käyttötapauksia ja viime kädessä Web3.0:n massakäyttöön”, OKX:n innovaatiojohtaja Jason Lau sanoi.

Samankaltaiset artikkelit