NEOM tekee yhteistyötä Animoca Brandsin kanssa alueellisessa Web3.0-kehityksessä – Digital Transformation News

Experts believe that the future of work is being reshaped by Web3.0 technologies

30. lokakuuta 2023 Animoca Brands, Web3.0-pelien kehittäjä ja Saudi-Arabian NEOM-sijoitusrahasto ilmoitti yhteistyöstään. Tämän yhteistyön odotetaan edistävän Web3.0:n kehitystä alueella, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että Animoca työskentelee NEOM:n kanssa rakentaakseen Web3.0-yrityspalveluvalmiuksia. Uutta suunnitelmaa on tarkoitus soveltaa maailmanlaajuisesti. Niitä käytetään kuitenkin ensin tukemaan kehittyvän teknologian kehitystä Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa ja NEOM-alueella, Cointelegraph lisäsi.

”Web3.0-teknologian ja infrastruktuurin kehittäminen ei ole vain tärkeä perusta NEOM:n teknologiapinolle ja arkkitehtuurille, vaan sillä on myös potentiaalia mullistaa globaaleja toimialoja”, NEOM Investment Fundin toimitusjohtaja Majid Mufti selitti.

Lisäksi Saudi-Arabian uskotaan tehneen äskettäin yhteistyötä Kiinan yliopistojen kanssa kehittääkseen arabiaan perustuvan tekoälyjärjestelmän (AI) käsittelemään kyselyitä sen paikallisella kielellä, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit