5 syytä investoida New Golf Course Extension Roadiin

5 reasons to invest in the New Golf Course Extension Road

New Golf Course Extension -alue, joka ulottuu sektorista 68 sektoriin 79 Gurgaonissa, on uusi asunnonostajien, sijoittajien ja kehittäjien suosikki tuhatvuotiskaupungissa. Vakiintuneilla paikkakunnilla, kuten Golf Course Roadilla ja jatkotiellä (sec 55/56-67), kiinteistöjen hinnat ovat nousseet viime vuosineljänneksinä.

Samaan aikaan painopiste on muuttunut valtavasti New Extension Roadin nouseviin sektoreihin. On olemassa useita tekijöitä, jotka antavat ostovauhtia ja johtavat markkinoiden kiihtyneeseen kasvuun.

Tältä alueelta puuttui tiet ja yhteydet jonkin aikaa sitten. Kuitenkin, kun uusia moottoriteitä on rakennettu, yleiset yhteydet ovat parantuneet huomattavasti. Nykyään uusi laajennusalue on hyvät yhteydet NH-8:n ja South Peripheral Roadin (SPR) kautta. Moottoritie on rakennettu, joka yhdistää Rajiv Chowkin alueen Sohnaan vain 20 minuutissa. Tämä on parantanut yleistä yhteyttä entisestään. Aiemmin sisäteitä oli pula, mikä tarkoitti maaseutualueiden läpikulkua. Nyt on kuitenkin otettu käyttöön vakiintunut laajojen sisäteiden verkosto, joka on helpottanut pääsyä.

Koko alue on täynnä vehreää vehreyttä, Aravallin vuoristoalueiden paksuja vihreitä kukkuloita ja suhteellisen rauhallista ympäristöä. Se tekee alueesta rauhallisemman ja vihreämmän toisin kuin NCR:n muut osat. Asunnon omistaminen alueella tarkoittaa kauniiden Aravalin vuoristoalueiden katselua ja luonnon lähellä olemista, mikä ei ole yleistä NCR:ssä. Lähistöllä sijaitsee myös viehättävä leopardipolku, joka on suosittu pyöräily-, lenkkeily-, piknik- ja viikonloppureittilaji.

Alueesta on vähitellen muodostumassa eloisa kaupallinen keskus, jossa on uusia toimistokomplekseja, ostoskeskuksia, ostoskeskuksia, SCO-keskuksia, pelihalleja jne. Siellä on paljon hyvin tunnettuja kaupallisia komplekseja, kuten Corner Walk, Privie, IFC, Broadway jne. Pian Useiden monikansallisten yritysten, IT- ja IT-yritysten, BFSI-hankkeiden ja start-up-yritysten odotetaan siirtyvän alueelle, mikä lisää asuntokysyntää entisestään. Suuri määrä kaupallisia komplekseja tuo mukanaan myös kasvua modernissa vähittäiskaupassa.

Sisäalueen sosiaalinen infrastruktuuri on edelleen rajallinen, sillä hyviä kouluja, korkeakouluja ja terveydenhuoltolaitoksia on pula. Sosiaalinen infrastruktuuri on kuitenkin paljon parempi NH-8:n ympärillä, ja siellä on runsaasti oppilaitoksia ja sairaaloita jne. NH-8 on 2-3 kilometrin päässä alueen sisätiloista. Yhteydet ovat parantuneet entisestään sisäisten teiden edessä. Ajan myötä, kun väestö kasvaa, sosiaalinen infrastruktuuri uusien koulujen, korkeakoulujen, terveydenhuollon jne. muodossa vahvistuu entisestään.

Uusi laajennusalue liittyy läheisesti Delhi Mumbai Industrial Corridoriin ja Delhi-Mumbai-pikatiehen NH-8:n kautta. Tämä hyödyttää suuresti alueen kiinteistöjä. Noin 160 kilometriä 1400 kilometriä pitkästä Delhi-Mumbai Expresswaystä putoaa Haryanan osavaltioon. DMIC-teollisuuskäytävä, jota mainostetaan myös yhtenä Intian suurimmista infrastruktuurihankkeista, tulee luonnollisesti vauhdittamaan investointitoimintaa uudella laajennusalueella. Megaprojektin tuloksena avautuu uusia toimistotiloja, teollisuus- ja logistiikkapuistoja, sekakiinteistöprojekteja, varastotiloja ja paljon muuta.

Markkinoiden optimismin noustessa sijoitustoiminta kiihtyy voimakkaasti. Tätä seuraa hinnannousu, mikä lisää sijoittajien luottamusta entisestään.

Samankaltaiset artikkelit