Akash Passey siirtyy ZF Intian presidentiksi

akash passey

ZF Group on ilmoittanut johtajuuden vaihdosta Intian organisaatiossaan. Suresh KV, joka on tällä hetkellä Intian ZF Groupin varapresidentti ja johtaja, on päättänyt luopua yhtiön ruorista, ja VECV:n nykyinen presidentti Akash Passey ottaa ZF Indian johtajan tehtävät.

Suresh KV jatkaa yrityksen palveluksessa 6.10.2023 asti, mikä mahdollistaa sujuvan siirtymisen ja tuen hänen seuraajalleen. Suresh KV aloitti uransa ZF:ssä vuonna 2007, kun hän liittyi Hanseniin (ZF myöhemmin hankkima yritys) toimittuaan useissa johtotehtävissä tunnetuissa toimittajayrityksissä Intiassa.

Hänen johdollaan ZF Group Intiassa kasvoi 15 400 työntekijään ja näki useita ensimmäisiä tapahtumia, kuten ZF Groupin tehtaan perustamisen Chakaniin, yrityksen toimiston perustamisen, suuremman laitoksen vihkiäisiksi ZF Tech Center Indialle ja yrityksen kasvun. ZF Wind power.

Hän on myös ohjannut yritystä useilla huipuilla kahden suuren autoteollisuuden romahduksen ja maailmanlaajuisen COVID-kriisin läpi viimeisen kahden vuoden aikana pitäen ZF Groupin alueella kasvun tiellä. 1. syyskuuta 2023 alkaen hänen seuraajansa ja ZF Indian presidentti on Akash Passey, joka on tällä hetkellä VE Commercial Vehiclesin linja-autodivisioonan perustaja.

Akashilla on 30 vuoden rikas kokemus erilaisista johtotehtävistä Intiassa ja kansainvälisesti, Volvolla ja Eicherillä, ja hänellä on vankka tietämys autoteollisuudesta ja Intian markkinoista. Hänen kokemuksensa ja taustansa hyötyajoneuvoissa auttavat häntä kehittämään edelleen ZF Groupin brändiarvoa ja liikevaihtoa Intiassa sekä suuntaamaan kaikki divisioonat vakaalle liiketoiminnan kasvupolulle.

Tohtori Peter Laier, ZF Groupin johtokunnan jäsen, tuotanto, Intian alue, kaupalliset ajoneuvoratkaisut ja teollisuusteknologia, sanoi; ”Suresh KV:n kanssa työskennellessäni lyhyen aikani hän on aina eronnut joukosta johtajana, jonka päätöksissä ovat liike-elämä, ihmiset ja yritys.”

”Empaattisena johtajana hänellä oli tärkeä rooli ZF Groupin aseman vahvistamisessa alueella ja organisaation luominen seuraavaa kasvua varten teknologiayrityksenä. Toivon Suresh KV:lle kaikkea hyvää hänen tulevissa pyrkimyksissään ja arvostan hänen panostaan ​​ZF Groupin kasvuun alueella”, Laier lisäsi.

”Samaan aikaan olen innoissani toivottaakseni Akash Passeyn tervetulleeksi ZF Group Intian uudeksi presidentiksi. Olen vakuuttunut siitä, että pitkällä alan kokemuksellaan Intiassa ja ulkomailla hän on ihanteellinen ehdokas kehittämään ZF Groupia edelleen Intiassa ja johtamaan organisaatiota entistä suurempaan kasvuun ja brändin tunnettuuteen.”

Samankaltaiset artikkelit