KRAFTONin nettotulos oli 594,1 miljardia KRW; kasvaa 18,8 % – Brand Wagon News

4Q’23 sales picked up 12.8% Y-o-Y to 534.6 billion KRW and operating profit firmed 30.3% Y-o-Y to 164.3 billion KRW

KRAFTON julkisti vuosien 2023 ja 4Q’23 alustavan tuloksensa 26. tammikuuta. KRAFTONin liikevaihto vuonna 2023 oli 1 910,6 miljardia Etelä-Korean wonia, liikevoitto 768 miljardia KRW ja nettotulos 594,1 miljardia KRW Korean kansainvälisten tilinpäätösstandardien mukaan. Liikevaihto nousi 3,1 % ja liikevoitto 2,2 % vuotta aiemmasta, kun taas nettotulos nousi 18,8 % vuotta aiemmasta. Vuoden 2023 neljännen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 12,8 % vuotta aiemmasta 534,6 miljardiin KRW:iin ja liikevoitto vahvistui 30,3 % 164,3 miljardiin KRW:iin.

Myynti PUBG: BATTLEGROUNDSilta PC:llä ja konsolilla kasvoi 37 % vuotta aiemmasta, ja huippukäyttäjien samanaikaiset käyttäjät (PCU) nousivat myös 70 % joulukuussa 2023 verrattuna vuoden alimpaan pisteeseen. Palattuaan palvelunsa viime vuonna BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA on elpynyt sekä liikenteessä että liikevaihdossa ja kirjannut suurimman kuukausimyynnin joulukuussa. KRAFTON paljasti, että tulos osoittaa PUBG: BATTLEGROUNDS IP:n kasvunäkymät ja osoittaa KRAFTONin liiketoiminta- ja peliportfolion laajennettavuuden Intian markkinoilla.

”Saavutettuamme vakaan suorituskyvyn viime vuonna pääasiassa PUBG: BATTLEGROUNDS IP:n kautta, pystyimme keskittymään useiden tulevien nimikkeiden turvaamiseen. Olemme nyt valmiita hyppäämään eteenpäin. Tämä vuosi merkitsee näiden ponnistelujen palkkioiden keräämisen alkua ja saavuttaa KRAFTONin askel askeleelta kasvun keskeisen virstanpylvään”, KRAFTON Inc:n toimitusjohtaja Kim Changhan sanoi.

Yhtiö julkisti myös uudet nimikkeensä ja keskipitkän ja pitkän aikavälin suunnan. Vuodesta 2024 alkaen KRAFTON aikoo julkaista uusia pelejä joka vuosi tulevina vuosina ”Scale-up the Creative” -strategiansa mukaisesti. Se esitteli tärkeimmät kokoonpanot, mukaan lukien Dark and Darker Mobile, inZOI, Dinkum Mobile, Project Black Budget ja Subnautica 2. Yritys ilmoitti myös investoiensa yli kymmeneen projektiin toisen osapuolen julkaisijana. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä KRAFTON ilmoitti franchising-suorittavansa PUBG: BATTLEGROUNDS IP:n, laajentavansa itsenäistä julkaisutoimintaa ja kasvua Intian markkinoilla sekä lisäävänsä tutkimus- ja kehitysinvestointeja tekoälyyn, erityisesti syväoppimiseen.

Samankaltaiset artikkelit