Jefferies näkee KFin Techin nousevan 26 %; asettaa ”Osta” -luokituksen tavoitehinnalla 570 Rs – Market News

Jefferies on KFin Tech shares

Jefferies näkee KFin Technologiesin osakkeissa 26 %:n nousupotentiaalin ja säilyttää ostoluokituksen 570 Rs:n tavoitehinnalla yhtiön vahvan toisen vuosineljänneksen tuloksen jälkeen. KFin Techin tulos verojen jälkeen (PAT) kasvoi 28 prosenttia 61,4 miljoonaan rupiaan vuoden 24 toisella neljänneksellä. ”Näemme K-Finille 18 % Cagr-voiton seuraavan kolmen vuoden aikana. K-Fin tuottaa myös runsaasti ylijäämää ja on ollut pragmaattinen yritysostoissa. Näin ollen K-Fin voi olla nopeampi kasvu EM-vertaisena intialaisille ja maailmanlaajuisille alustoille, kuten CAMS, SS&C, JTC Group, Vistra, CITCO, CSC ja Apex Group. Säilytämme ”Osta” -pyyntömme tarkistetulla hintatavoitteella 570 Rs (560 aiemmin) perustuen 33x Sep-25 PE, Jefferies sanoi raportissaan.

K-Fin raportoi perjantaina 28 %:n tuloskasvusta vuotta aiemmasta, mitä auttoi 16 %:n liikevaihdon kasvu ja jonkin verran marginaalin kasvu. Liikevaihdon kasvua vauhditti kotimaisten MF-ratkaisujen 16 %:n kasvu ja kansainvälisen segmentin 48 %:n kasvu, kun taas globaali yrityspalvelu jäi 22 %:n laskuun. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat sijoitusrahastojen AUM:n 21 %:n kasvu, liikkeeseenlaskijaratkaisujen asiakkaiden 13 %:n kasvu sekä vahvat asiakasvoitot kansainvälisessä RTA- ja rahastohallinnointisegmentissä.

”Meitä rohkaisee hyvä vauhti uusien asiakasvoittojen saavuttamisessa eri segmenteissä. Liikkeeseenlaskijaratkaisusegmentissä K-Fin hoiti 3 parhaan listautumisannin ja kasvatti asiakaskuntaansa. Kansainvälisessä liiketoiminnassa: Singaporessa se otettiin käyttöön 1 asiakkaan kanssa ja 2 muuta valmisteilla; Thaimaassa se voitti sopimuksen Bank of Ayudhya Public Companyn kanssa, joka on Thaimaan viidenneksi suurin pankki rahastojen hallinnointialustasta; Malesiassa se on saanut 2 lisälupaa RTA-toimeksiannosta”, sanoi raportissa.

Jefferies on kuitenkin varoittanut, että mahdolliset riskit voivat johtua MF:n tiukemmasta ylärajasta, hitaamasta uusien segmenttien noususta, lisääntyneestä pääomamarkkinoiden volatiliteetista ja IT-vuokrauksen lisääntymisestä (ja työvoimakustannuspaineista). On myös pieni riski maksaa liikaa hankinnasta, mutta historia viittaa siihen, että hankinnat ovat olleet kohtuullisia, raportin mukaan.

Samankaltaiset artikkelit