Intian sääpäivitys: IMD ennustaa yksittäisiä rankkasateita Tamil Nadun, Keralan ja NÄIDEN osavaltioiden ylle – Tarkista täydelliset ennusteet

weather conditions, Weather update, Rainfall predictions, Rainfall, Rains, India Meteorological Department, IMD, Rainfall in Uttar Pradesh, Rainfall in Bihar, Rainfall in Jharkhand, Rainfall in Chhattisgarh, Rainfall in Assam, Rainfall in Manipur, Rainfall in India, Weather prediction, Delhi rains, UP rains, Himachal weather, Uttarakhand weather

Intian meteorologinen laitos (IMD) on ennustanut yksittäisiä rankkasateita useissa paikoissa Tamil Nadussa, Keralassa, Puducherryssä ja Karaikalissa 30. lokakuuta asti. Se ennusti myös, että osissa Karnatakan rannikkoa ja Etelä-Karnatakaa sataa kevyestä kohtalaiseen sunnuntaina ja maanantaina. .

Katsaus sääolosuhteisiin muutamassa osavaltiossa: –

Delhi

Valtakunnan pääkaupungissa on aamulla puolipilvinen taivas, jossa on sumua. Ylin lämpötila on 32 ja alin lämpötila noin 16 astetta. Perjantaina ylin ja alin lämpötila asettuivat 33,3 ja 14,8 celsiusasteeseen.

Länsi-Bengal, Sikkim

Kolkatassa on tänään puolipilvistä taivasta. Ylin ja alin lämpötila on todennäköisimmin noin 31 ja 24 astetta. Kuiva sää hallitsee todennäköisimmin Sikkimiä ja kaikkia Himalajan eteläpuolisen Länsi-Bengalin alueita.

Jammu ja Kashmir

Jammun ja Kashmirin unionin alueella on todennäköisesti kuiva sää lauantaina. Taivas pysyy tänään selkeänä. Perjantaina Jammun ylin lämpötila asettui 29 celsiusasteeseen ja Pahalgamissa alin lämpötila 0,7 celsiusasteeseen.

Himachal Pradesh

Osavaltiossa vallitsee tänään kuiva sää. Shimlan ylin ja alin lämpötila on noin 23 ja 13 astetta. Viimeisen 24 tunnin aikana korkein lämpötila mitattiin Unassa (32,4 celsiusastetta) ja alin lämpötila Keylongissa (0,4 celsiusastetta).

Odisha

Bhubaneswarin aluetoimisto on ennustanut kuivaa säätä osavaltion kaikille alueille. Osavaltion pääkaupungin ylin ja alin lämpötila on 33 celsiusastetta ja 21 celsiusastetta.

Samankaltaiset artikkelit