Modi, Nahyan lanseeraa RuPay-kortin Abu Dabhissa – Banking & Finance News

RuPay

Pääministeri Narendra Modi ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien presidentti Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan käynnistivät yhdessä UPI RuPay -korttipalvelun täällä tiistaina. Presidentti Nahyan pyyhkäisi nimellään olevaa korttia palvelun alkamisen kunniaksi Abu Dabhissa. ”Aloitamme uusi FinTech-aikakausi UPI RuPay -korttini ja Jaywan-korttisi julkaisun myötä”, Modi sanoi tapaaessaan presidentti Nahyanin ja kuvaili sitä suureksi saavutukseksi sinänsä.

Ulkoministeriön lausunnon mukaan kaksi johtajaa näkivät useiden kahdenvälisten sopimusten vaihdon. Se sisälsi sopimuksen pikamaksualustojen – UPI (Intia) ja AANI (UAE) – yhdistämisestä, mikä helpottaa saumatonta ristiinmaksua. maiden välisiä rajatoimia.

Tämä seuraa maksu- ja viestijärjestelmien yhteenliittämistä koskevaa yhteisymmärryspöytäkirjaa, joka allekirjoitettiin viime vuoden heinäkuussa Modin vierailun aikana Abu Dhabissa. Toinen sopimus kotimaisten pankki-/luottokorttien yhteenliittämisestä allekirjoitettiin RuPayn (Intia) ja JAYWANin (UAE) kanssa. joka toimisi tärkeänä askeleena rahoitusalan yhteistyön rakentamisessa ja RuPayn yleisen hyväksynnän lisäämisessä kaikkialla Arabiemiirikunnissa.

Intia oli päivää aiemmin ilmoittanut, että sen UPI-maksu ei olisi saatavilla Mauritiuksella ja Sri Lankassa. Aiemmin 2. helmikuuta Intia lanseerasi virallisesti UPI:n ikonisessa Eiffel-tornissa Pariisissa ja kutsui sitä pääministeri Modin ”visioon UPI:n maailmanlaajuistamisesta”. Unified Payments Interface on intialainen pikamaksujärjestelmä, jonka National Payments Corporation of India (NPCI) on kehittänyt vuonna 2016. Kaksipäiväisellä kahden maan matkalla Persianlahden alueelle Modi vihkii käyttöön Bochasanwasi Shri Akshar Purushottam Swaminarayan Sansthan (BAPS). ) Mandir, ensimmäinen hindutemppeli Abu Dhabissa, keskiviikkona. Tämän jälkeen hän jatkaa Dohaan Qatariin.

Samankaltaiset artikkelit