RBI, BoE allekirjoittivat sopimuksen Clearing Corporation of India -yhtiöön liittyvästä yhteistyöstä – Banking & Finance News

RBI (1)

Reserve Bank of India (RBI) ja Englannin keskuspankki allekirjoittivat perjantaina alustavan sopimuksen Clearing Corporation of India Ltd:hen (CCIL) liittyvästä yhteistyöstä ja tietojenvaihdosta. Yhteisymmärryspöytäkirja (MoU) luo puitteet pankin Englanti (BoE) luottaa RBI:n sääntely- ja valvontatoimiin samalla kun se turvaa Britannian rahoitusvakauden, RBI sanoi lausunnossaan.

”Muu osoittaa myös rajat ylittävän yhteistyön merkityksen kansainvälisten selvitystoimien helpottamiseksi ja BoE:n sitoutumisen kunnioittamaan muita sääntelyviranomaisia”, se lisäsi. Lisäksi lausunnossa todetaan, että yhteisymmärryspöytäkirja vahvistaa molempien viranomaisten intressit yhteistyön tehostamiseen omien lakiensa ja määräystensä mukaisesti.

”Sen avulla BoE voi myös arvioida CCIL:n hakemusta tunnustamiseksi kolmannen maan keskusvastapuoleksi (CCP), mikä on ennakkoedellytys Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevien pankkien selvittämiselle CCIL:n kautta”, lausunnossa todettiin.

Yhteisymmärryspöytäkirjan allekirjoittivat RBI:n apulaiskuvernööri T Rabi Sankar ja BoE:n rahoitusvakaudesta vastaava apulaiskuvernööri Sarah Breeden Lontoossa.

Samankaltaiset artikkelit