Rolls-Royce Coupe Mannatille: Shah Rukh Khanin omistamat kalleimmat asiat – Lifestyle News

Shah Rukh Khan, Shah Rukh Khan birthday, Shah Rukh Khan assets, Shah Rukh Khanred chillies, Shah Rukh Khan films, Shah Rukh Khan Dunki, Shah Rukh Khan Pathaan

SRK:n syntymäpäivä: Shah Rukh Khan, yksi tunnetuimmista näyttelijöistä kaikkialla maailmassa, on klassinen esimerkki siitä, kuinka unelmista voidaan tehdä totta pelkällä kovalla työllä ja intohimolla. Economic Timesin mukaan Shah Rukh Khanin ensimmäinen palkka oli vain 50 rupiaa hänen esityksestään intialaisessa tv-ohjelmassa Fauji. Sen jälkeen ei ole katsottu taaksepäin – Vuonna 2023 hän teki kaksi menestyshittiä – Pathan ja Jawaan. Dunki julkaistaan ​​pian. Shah Rukh Khan on yksi maailman rikkaimmista julkkiksista. IPL-franchisingista merelle päin olevaan kartanoon Mumbaissa, tässä on katsaus Shah Rukh Khanin kalleimpiin esineisiin:

Katso tämä postaus Instagramissa

Gauri Khanin (@gaurikhan) jakama viesti

Mumbain tyylikkäimmässä osassa sijaitseva Shah Rukh Khan’s Mannat ostettiin 13,32 miljoonalla rupialla vuonna 2001. Nykyään sen arvo on noin 200 miljoonaa rupiaa. Gauri Khanin ja arkkitehti-suunnittelija Kaif Faquihin suunnittelemassa Mannatissa on useita mukavuuksia, kuten useita makuuhuoneita ja oleskelutiloja, kuntosali, vaatehuone, kirjasto ja henkilökohtainen auditorio.

Shah Rukh Khan’s Red Chillies Entertainmentin sanotaan olevan Intian suurin VFX-studio ja tuotantoyhtiö. Vuonna 2022 perustettu tuotantotalo on ollut mukana useissa arvostetuissa elokuvissa, kuten Bob Biswas, My Name Is Khan, Dear Zindagi, Chennai Express, Dilwale, Raees ja monet muut. Economic Timesin mukaan Red Chillies Entertainmentin vuotuinen liikevaihto on arviolta 500 miljoonaa rupiaa.

King Khanin palatsihuvila sijaitsee Lontoon keskustassa Park Lane -kadulla. Hindustan Timesin mukaan tämän palatsimaisen asuinpaikan arvo on 183 miljoonaa rupiaa.

Hinta 7 miljardia rupiaa, näyttelijä nähdään usein matkustamassa Rolls-Royce Phantom Drophead Coupellaan. Tämän lisäksi Shah Rukh Khanilla on autotalliinsa pysäköitynä näyttäviä autoja, mukaan lukien Bentley Continental GT, BMW i8, Volvo BR9:n varaan rakennettu turhamaisuuspakettiauto ja monet muut.

Tämä on 100 miljoonan rupiaa arvostettu yksi Shah Rukh Khanin kalleimmista kiinteistösijoituksista. Palm Jumeirahissa Dubaissa sijaitseva talo on nimeltään Jannat.

Se ei ole vain näyttelemistä King Khanille – hän omistaa myös IPL-sarjan – Kolkata Knight Ridersin ystävän ja näyttelijä Juhi Chawlan kanssa. Economic Timesin mukaan näyttelijä omistaa noin 55 prosentin osuuden KKR:stä tuotantotalonsa Red Chillies Entertainmentin kautta. KKR:n tuotemerkin arvon arvioidaan olevan Rs. Urheilutietojen mukaan 718 crorea.

Samankaltaiset artikkelit