Bank of Baroda kääntää kuumeen liikekirjeenvaihtajille – Banking & Finance News

banking

Bank of Baroda (BoB) on alkanut tutkia yrityskirjeenvaihtajien (BC:t) roolia BoB World -mobiilisovellusfiaskossa. Tutkinnan painopiste on siinä, kuinka BC:t saivat asiakkaidensa henkilötietoja, joita väitetään väärinkäyttäen lisäämällä heidät sovellukseen ilman lupaa.

Lähteet kertoivat FE:lle, että pankki tutkii mahdollisuutta, että sen johtajat tekevät yhteistyötä BC:n kanssa saavuttaakseen tavoitteensa.

”Pankkivirkailijat käyttävät BC:iä saavuttaakseen kunnianhimoiset tavoitteensa. Jotkut johtajat käyttivät ystävällisiä suhteitaan BC:n kanssa laajentaakseen liiketoimintaansa. Toiset käyttävät myös vaikutusvaltaista asemaansa pakottaakseen heidät ottamaan uusia asiakkaita mobiilisovellukseen”, lähde kertoi FE:lle.

Hän lisäsi, että BC:llä on toimituspaineita, koska sivuliikkeen johtajan kielteinen raportti riittää irtisanomaan heidän sopimuksensa.

Reserve Bank of India (RBI) esti 10. lokakuuta BoB:tä ottamasta uusia asiakkaita lippulaivaansa BoB World -mobiilisovellukseen.
Tyypillisesti BC:t eivät pääse käsiksi pankkiasiakkaiden henkilötietoihin. Joten pankin työntekijöiden on täytynyt jakaa nämä päivämäärät, lähteet sanoivat.

RBI:n kiellon jälkeen BoB on jäädyttänyt useita työntekijöitä ja BC:itä, koska lainanantaja sai selville, että jotkut työntekijät linkittivät vilpillisesti matkapuhelinnumeroita asiakkaiden tileihin ilman heidän suostumustaan ​​lisätä sovelluksen käyttäjäkuntaa.

”Se oli win-win-tilanne pankin työntekijöille ja pankkikirjeenvaihtajille, koska se auttoi työntekijöitä saavuttamaan kuukausittaiset tavoitteensa, kun taas pankkikirjeenvaihtajat saivat korkeammat palkkiot lisääntyneistä tapahtumista”, toinen lähde kertoi FE:lle.

BC:t toimivat myös pankkien edustajina ja tarjoavat rahoituspalveluita asiakkaille puolikaupunki- ja maaseutualueilla.
BC:iden osallistuminen ja niiden vuorovaikutus haaratoimiston virkailijoiden kanssa on lisääntynyt ajan myötä, mikä tekee niistä ratkaisevan tärkeän toimijan hallituksen taloudellisen osallisuuden edistämisessä.

Heille annettiin alun perin vastuu peruspankkipalveluista, kuten talletuksista ja rahan nostoista. Heidän roolinsa on kuitenkin laajentunut, ja ne tarjoavat erilaisia ​​rahoituspalveluita, kuten agentteja pääoman tai koron perimiseksi, Jan Dhan -tilien avaamiseksi sekä vakuutus- ja eläkesuunnitelmien myymiseksi.

BC:t yrittävät parhaansa lisätäkseen transaktioitaan, koska niiden palkkiot ovat suoraan sidoksissa niiden transaktioiden määrään, jotka ne pystyvät luomaan.

Samankaltaiset artikkelit