Hemen Bhatia liittyy Angel Onen omaisuudenhoitoliiketoiminnan toimitusjohtajaksi – Industry News

Hemen Bhatia, Angel One, Fintech, top news, industry news, Nippon Life India AMC,

Fintech-pelaaja Angel One kertoi keskiviikkona, että Hemen Bhatia on liittynyt sen omaisuudenhoitoliiketoiminnan toimitusjohtajaksi. Hänen liittymisensä vahvistaa Angel One Asset Management Company Ltd:n asemaa näkyvänä toimijana passiivisessa sijoitustilassa, Angel One sanoi lausunnossaan.

Bhatia oli entinen ETF:n (Exchange Traded Fund) johtaja Nippon Life India AMC:ssä. Hänellä oli keskeinen rooli CPSE ETF:n perustamisessa Goldman Sachs AMC:ssä, ja hänellä on yli 17 vuoden kokemus omaisuudenhoitoalalta.

Hän oli koko uransa ajan avainroolissa Intian ETF-markkinoiden kehityksessä ja on edistänyt passiivisen rahastonhoitoalan kasvua.

”Hän tulee johtamaan strategista suuntaa ja kasvualoitteita keskittyen innovatiivisten sijoitusstrategioiden luomiseen, keskeisten kumppanuuksien solmimiseen ja Angel Onen sijoittumiseen passiivisen sijoitusalueen johtajaksi Intiassa”, lausunnossa todettiin.

Vuonna 2016 Reliance Nippon Life Asset Management aloitti maailmanlaajuisen jättiläisen Goldman Sachs Mutual Fundin kaikkien järjestelmien hallinnoinnin. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Reliance Nippon Life Asset Management ilmoitti lokakuussa 2015, että se osti Goldman Sachs Mutual Fund -liiketoiminnan Intiassa 243 biljoonalla käteiskaupalla.

Samankaltaiset artikkelit