Päätöskello: FY24:n viimeinen istunto päättyy vihreään, Nifty yli 22 300, Sensex päätyy 600 pisteeseen PSU Banksin johdolla – Market News

Closing Bell on Thursday March 28

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kauppasession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 nousi 203,25 pistettä eli 0,92 % ja asettui 22 326,00:aan, kun taas BSE Sensex hyppäsi 655,04 pistettä eli 0,90 % 73 651,35:een. Bank Nifty -indeksi päätyi 338,65 pisteen eli 0,72 prosentin nousuun 47 124,60:ssa.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviselle alueelle Largecap- ja Midcap-osakkeiden noustessa. PSU Banks ja Auto -osakkeet menestyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas Median osakkeet laskivat.

Grasim, Bajaj Finserv, Hero Moto Corp, Bajaj Finance ja Eicher Motors, kun taas NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Shriram Finance, Axis Bank, Bajaj Auto, Tech Mahindra ja Reliance Industries.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 0,15 %.

”Intian osakkeet päättivät päivän ja tilikauden optimistisesti, ja istunnon lopussa oli volatiliteettia, kun vähittäiskaupan, DII:n ja FII:n ostot lisääntyivät eri luokkien välillä. Keskisuurten ja pienten yhtiöiden osakkeet ovat nousseet edelläkävijöiksi, ja ne ovat toipuneet alkumyynnistä aiemmin tässä kuussa”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Nair sanoi myös, että kotimaan talouden ennusteen parantuminen viittaa rohkaiseviin osakemarkkinoiden näkymiin 25. tilikaudella. Pääpaino on kuitenkin suurissa yhtiöissä, koska keskisuurten yhtiöiden osakkeet jatkuvat ylihintaisten arvostusten vuoksi, mikä saattaa aiheuttaa huolta laajoilla markkinoilla lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit